Festival Tweetakt 2020
27 maart t/m 14 juni

Hip Hop Hoera - The Remix

Don't Hit Mama

Podium Hoge Woerd

Wie ben ik, en wie is die ander? Als jij mij duwt, duw ik jou. Of zullen we samen..

Koop passe-partout

Na het grote succes van Hip Hop Hoera! komt Don’t Hit Mama nu met de opvolger Hip Hop Hoera – The Remix. Een voorstelling over ik, jij en wij voor kinderen van 4 tot en met 8 jaar. Durf je iets te vragen aan een ander? Kun je de ander ergens mee helpen? Je hebt elkaar nodig, maar hoe doe je dat?

Hip Hop Hoera – The Remix doet niet kinderachtig of cliché over hiphop en voert ouders terug naar hun eerste hiphop muziekontdekkingen. De voorstelling is krachtig en vrolijk maar laat ook ruimte voor gevoel. 

Een voorstelling waarin kinderen vol overgave meegaan, een speelse uitnodiging vanuit de aantrekking èn de sociale waarden van de hiphopcultuur. Met drie fenomenale urban dansers, prachtige, kleurrijke animatiefilmbeelden en originele interactievormen.

Honey Eavis is als danser en docent goed bekend met de hiphopscene. Met Hip Hop Hoera – The Remix maakt ze een voorstelling die gaat over jezelf zijn, anders zijn en met elkaar zijn:   ‘Het gevoel voor community staat in deze tijd onder druk, dus vind ik het belangrijk om juist kleine kinderen ervan bewust te maken dat je samen sterker staat.

Danstheater Don’t Hit Mama wordt artistiek geleid door theatermaker Nita Liem en schrijver en dramaturg Bart Deuss. Ze laten zich inspireren door sociale dansvormen uit Amerika en Afrika. Met dansers en makers uit binnen- en buitenland maakt Don’t Hit Mama danstheater dat het publiek direct raakt. Afgelopen jaren werkte de groep in verschillende steden in Nederland en in Zuid Afrika, New York, Washington en Senegal.

Credits

Idee & regie: Honey Eavis 
Choreografie: Honey Eavis in samenwerking met de dansers
Cast: n.n.b.

Tijden

12 april15.00 - 15.55

Prijzen

  • €16,50 Volwassenen
  • €10,- Tot 18 jaar
  • €10,- Student
  • €10,- CJP online
  • €10,- U-pas
  • Toegankelijkheid

  • rolstoelvriendelijk
  • Koop passe-partout