14 juni t/m 30 juni 2024

maandag 25 maart 2024

KAARTVERKOOP TWEETAKT 2024 GESTART

De kaartverkoop voor Festival Tweetakt 2024 is gestart! Op onze programmapagina staat vanaf vandaag een deel van het theaterprogramma. Van 14 juni tot en met 30 juni vind je Festival Tweetakt met theater, muziek en kunst op de Neude, Fort Ruigenhoek en in de Utrechtse theaters.

Passe-partouts
De verkoop van onze passe-partouts is ook van start. Met het Tweetakt passe-partout kun je drie weekenden lang onbeperkt naar voorstellingen.

Festival Tweetakt is een theater, muziek en kunst festival dat plaats vindt vanaf vrijdag 14 juni t/m zondag 30 juni op diverse locaties in Utrecht. Zo kun je lekker borrelen en nieuwe muziek gratis ontdekken op de Neude, op Fort Ruigenhoek is er een kunstroute uitgestippeld met diverse kunstinstallaties van verschillende kunstenaars en ook zijn hier jeugdvoorstellingen te zien, zo ook in alle Utrechtse theaters maar liefst drie weken lang! 

Tijdens Festival Tweetakt zie je het meest opwindende van wat er momenteel gebeurt op het gebied van eigentijdse (podium)kunst voor jonge mensen. Je ziet bijvoorbeeld nieuwe producties of succesnummers op herhaling van bekende gezelschappen, zoals Theater Artemis en/of hetpaleis uit België. Vaste prik in het theaterprogramma is een voorstelling van studenten van de HKU. Dé kans om nieuw talent waar iedereen straks over praat nu al te zien schitteren! Dit geldt ook voor ons gratis muziekprogramma op de Neude. Daar staan veelbelovende acts, van rappers tot singer-songwriters. Dat blijkt vaak een springplank naar succes! Tijdens vorige edities van het festival waren bijvoorbeeld Elmer, Ronnie Flex, Roosbeef, MEROL, De Staat en Snelle op de Neude te zien.

onze nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf je in en blijf op de hoogte van de laatste festivalnieuwtjes.

icon_arrow-back icon_arrow-prev icon_arrow-right icon_laicos-bf icon_laicos-gi icon_laicos-tt icon_laicos-ty spacer_wiggle-red icon_play