26 augustus t/m 19 september 2021
nl en

Tweetakt in de Utrechtse theaters

Het programma van Festival Tweetakt in de theaters loopt van 26 augustus t/m 19 september 2021. Zak weg in het pluche voor een breed aanbod van theater en dans!

Bekijk het festivalprogramma

Festival Tweetakt in de theaters

Terwijl Festival Tweetakt op Fort Ruigenhoek aan de gang is, vindt er ook een belangrijk deel van het programma plaats in diverse theaters verspreid over Utrecht. In het centrum vind je de gloednieuwe Bibliotheek Neude met een eigen theaterzaal. Niet ver hier vandaan kun je terecht bij de Stadsschouwburg Utrecht (SSBU, co-producent van het festival), Theater Kikker en het Akademietheater. Iets verder weg vind je Het Huis Utrecht en ZIMIHC Theater Stefanus. In deze theaters presenteert Tweetakt een divers theater- en dansprogramma vol premières, eigen producties en bijzondere projecten. Gemaakt door jonge makers en grote namen uit binnen- en buitenland.

overige locaties

Behalve in het theater vind je Festival Tweetakt ook op locaties waar gewoonlijk geen theatervoorstellingen te zien zijn. Tijdens eerdere edities waren er bijvoorbeeld voorstellingen te zien op Utrechtse stadspleinen en bij een voetbalvereniging.

Op zoek naar informatie over kaartverkoop en openingstijden? Of wil je weten hoe het zit met toegankelijkheid?

Lees alle bezoekersinformatie
onze nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf je in en blijf op de hoogte van de laatste festivalnieuwtjes!

icon_arrow-back icon_arrow-prev icon_arrow-right icon_laicos-bf icon_laicos-gi icon_laicos-tt icon_laicos-ty spacer_wiggle-red icon_play