27 maart
t/m 14 juni
nl en

Tweetakt in de Utrechtse theaters

Het programma van Festival Tweetakt in de theaters loopt van vrijdag 27 maart t/m zondag 12 april 2020. Zak weg in het pluche voor een breed aanbod van theater en dans!

Bekijk het festivalprogramma

Festival Tweetakt in de theaters

Terwijl Festival Tweetakt op de Neude aan de gang is, vindt een belangrijk deel van het programma plaats in diverse theaters in Utrecht. Meteen naast het Festivalplein vind je de gloednieuwe Bibliotheek Neude, waar ook een theaterzaal is. Op loopafstand van het Festivalplein kun je terecht bij de Stadsschouwburg Utrecht (SSBU, co-producent van het festival), Theater Kikker en het Akademietheater. Iets verder weg vind je Het Huis Utrecht, De Paardenkathedraal en Podium Hoge Woerd (in Leidsche Rijn). In deze theaters presenteert Tweetakt een divers theater- en dansprogramma vol premières, eigen producties en bijzondere projecten. Gemaakt door jonge makers en grote namen uit binnen- en buitenland.

overige locaties

Behalve in het theater vind je Festival Tweetakt ook op locaties waar gewoonlijk geen theatervoorstellingen te zien zijn. Tijdens Tweetakt 2020 beleef je theater bijvoorbeeld op een van de Utrechtse stadspleinen en bij een voetbalvereniging.

Op zoek naar informatie over kaartverkoop en openingstijden? Of wil je weten hoe het zit met toegankelijkheid?

Lees alle bezoekersinformatie
onze nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf je in en blijf op de hoogte van de laatste festivalnieuwtjes!

icon_arrow-back icon_arrow-prev icon_arrow-right icon_laicos-bf icon_laicos-gi icon_laicos-tt icon_laicos-ty spacer_wiggle-red icon_play