25 juni t/m 10 juli 2022
nl en

Festivalmedewerkers

Wij zijn voor het komende festival weer op zoek naar enthousiaste medewerkers voor diverse functies. Zo zorg je in het horecateam dat het onze bezoekers aan niets ontbreekt, duik je als gids op Fort Ruigenhoek diep in het programma en voorzie je als kassamedewerker het Tweetaktpubliek van verse programmatips. Al deze functies zijn betaalde functies. Je kunt solliciteren door dit aanmeldformulier in te vullen. Meer informatie over alle functies vind je hieronder.

Bij Tweetakt gaan we uit van het belang van verschillende perspectieven. We streven ernaar dat onze organisatie, onze festivalmedewerkers, ons programma en ons publiek een afspiegeling vormen van onze samenleving, op o.a. het gebied van leeftijd, genderidentiteit, culturele achtergrond en vaardigheden. Twijfel je of een bepaalde functie haalbaar is voor jou of kunnen we ergens rekening mee houden? Geef dat dan aan op het aanmeldformulier, we denken graag mee!

Don’t speak Dutch? If you want to work for Tweetakt during the festival, send an e-mail to w.mullenders@tweetakt.nl to apply and discuss the possibilities.

We zijn voor de komende editie van Festival Tweetakt (25 juni t/m 10 juli 2022) op zoek naar:

Kaartverkoopmedewerkers

Ben jij klantgericht, enthousiast en geïnteresseerd in het programma van Festival Tweetakt? Als kaartverkoopmedewerker verkoop je kaartjes en informeer je bezoekers over voorstellingen en optredens. In een speciale training leer je meer over het festivalprogramma, het kaartverkoopproces en het ticketingsysteem.

Gids op Fort Ruigenhoek

Houd je van kunst en ga je daar graag over in gesprek? Als gids op Fort Ruigenhoek ben je het aanspreekpunt voor de bezoekers. Je ontvangt bezoekers, maakt ze wegwijs op het terrein, beantwoordt vragen en houdt toezicht op de kunstwerken. Gastvrijheid en een actieve houding staan daarbij centraal.

Bouw- en breekteam

Heb jij zin om onze theaters op Fort Ruigenhoek en de Neude mee op te bouwen? We kunnen extra versterking gebruiken voor ons bouw- en breekteam. Het kan zwaar werk zijn, dus je moet fysiek werk leuk vinden en aankunnen. Enige bouw- en breekervaring is een pre. De periode van de bouw is 10-15 juni Fort Ruigenhoek, 16-24 juni Fort Ruigenhoek en de Neude. De breek vindt op beide locaties plaats van 11 juli tot en met 13 juli.

Horeca- en cateringmedewerkers

Het horecateam zorgt ervoor dat de Tweetakt-bezoekers genieten van het eten en drinken op het terras van ons festivalhart op Fort Ruigenhoek of de Neude. Het team zet in de vroege uurtjes de koffie voor de allereerste bezoekers en doet aan het eind van de avond het licht weer uit. Lopen met borden, het aannemen van bestellingen, bier tappen en zorg dragen voor perfecte kopjes koffie hoort er allemaal bij, dus ervaring in de horeca is gewenst! In de keuken werk je samen met de koks en het horecateam om ervoor te zorgen dat de lunch en het avondeten op tijd klaarstaan voor alle artiesten, medewerkers en je medevrijwilligers. Daarnaast ondersteun je de keuken en de horeca met hand-en-spandiensten tijdens de piekmomenten.

Heb je vragen over werken op Festival Tweetakt, neem dan contact op met Wytske Mullenders (w.mullenders@tweetakt.nl). Heb je interesse om op het festival te komen werken? Vul dan dit formulier in om te solliciteren.

onze nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf je in en blijf op de hoogte van de laatste festivalnieuwtjes!

icon_arrow-back icon_arrow-prev icon_arrow-right icon_laicos-bf icon_laicos-gi icon_laicos-tt icon_laicos-ty spacer_wiggle-red icon_play