16 juni t/m 2 juli 2023
nl en
Festival Tweetakt op de Neude in Utrecht

Festivalmedewerkers

Tijdens Tweetakt 2023 (16 juni - 2 juli) kunnen we je hulp goed gebruiken! We zijn op zoek naar enthousiaste, betaalde festivalmedewerkers, in de horeca, kaartverkoop en als kunstgidsen.

Van 16 juni tot 2 juli vindt Tweetakt 2023 plaats, een festival met theater, muziek en kunst op verschillende plekken in Utrecht. Voor Festival Tweetakt 2023 zijn we op zoek naar enthousiaste betaalde medewerkers voor diverse functies. Zo zorg je in het horecateam dat het onze bezoekers aan niets ontbreekt, duik je als gids op Fort Ruigenhoek diep in het beeldende kunstprogramma, en voorzie je als kassamedewerker het Tweetaktpubliek van verse programmatips. Afhankelijk van je functie en ervaring verdien je tussen de €12,50 en €18,00 per uur.

Bij Tweetakt gaan we uit van het belang van verschillende perspectieven. We streven ernaar dat onze organisatie, onze festivalmedewerkers, ons programma en ons publiek een afspiegeling vormen van onze samenleving, op o.a. het gebied van leeftijd, genderidentiteit, culturele achtergrond en vaardigheden. Twijfel je of een bepaalde functie haalbaar is voor jou of kunnen we ergens rekening mee houden? Geef dat dan aan op het aanmeldformulier, we denken graag mee! Meer informatie over alle functies vind je hieronder.

Don’t speak Dutch? If you want to work for Tweetakt during the festival, send an e-mail to p.hendriksen@tweetakt.nl to apply and discuss the possibilities.

Functies waarvoor (een beetje) horecaervaring nodig is:

Barhoofd Neude
Als barhoofd ondersteun je bij de pre-productie van de horeca en denk je mee over de inrichting ervan. Tijdens het festival stuur je het horecapersoneel aan, motiveer je het personeel en zorg je ervoor dat het team goed functioneert. Ervaring met het aansturen van een team is dan ook gewenst. Je neemt leveringen aan en zorgt ervoor dat de ruimte schoon afgeleverd wordt voor de volgende dag. Je bent verantwoordelijk voor het beheren, vastleggen en administreren van de drankvoorraden op het evenemententerrein. Heb je interesse in deze vacature, stuur dan een mail met een korte motivatie en cv naar p.hendriksen@tweetakt.nl. Voor de overige vacatures kun je je aanmelden via het aanmeldformulier.

Barmedewerkers
Als barmedewerker heb je een belangrijke functie: ervoor zorgen dat onze bezoekers worden voorzien van eten en drinken. Lopen met borden, het aannemen van bestellingen, bier tappen en zorg dragen voor limonades met de perfecte verhouding siroop/water zijn allemaal onderdeel van de functie, vandaar dat enige ervaring in de horeca gewenst is.

Keukenmedewerker
Het keukenpersoneel is verantwoordelijk voor het bereiden van de lekkerste maaltijden en snacks! Een beetje ervaring in de keuken gewenst, maar er is ook ruimte om iets nieuws (waaronder alle geheime Tweetaktrecepten) te leren.

Functies waarvoor geen ervaring nodig is:

Vliegende keep horeca (keuken)
In deze afwisselende functie krijg je iets mee van allerlei verschillende keukenfuncties. Het ene moment help je met het bereiden van maaltijden, het andere moment help je met het uitlopen van borden of ondersteun je bij het serveren van de crew catering. Je hebt één vaste taak die je erg populair maakt onder onze allerjongste bezoekers: je bedient de zweefmolen.

Assistent-locatiemanager
Je bent de rechterhand van de locatiemanager. Je bent verantwoordelijk voor het schoonhouden van het terrein en op drukke momenten help jij om alles in goede banen te leiden. Je begeleidt bijvoorbeeld een artiest of vult voorraden aan. Je bent daarnaast verantwoordelijk voor de uitgifte en inname van de koptelefoons voor de silent disco.

Kaartverkoopmedewerker Fort Ruigenhoek
Als kaartverkoopmedewerker ben jij het welkomstcomité van het festival. Je verkoopt kaartjes en informeert bezoekers over voorstellingen en optredens. In een speciale training leer je meer over het festivalprogramma, het kaartverkoopproces en het ticketingsysteem.

Gidsen Fort Ruigenhoek
Als je van kunst houdt en het niet eng vindt om op mensen af te stappen, is dit de functie voor jou. Als gids op Fort Ruigenhoek (waar onze expositie te vinden is) ben je het aanspreekpunt voor bezoekers. Je ontvangt bezoekers, maakt ze wegwijs op het terrein, beantwoordt vragen en houdt toezicht op de kunstwerken. Van tevoren krijg je zelf een uitgebreide rondleiding (vol leuke feitjes) langs de kunstwerken.

Productie-ondersteuner Fort Ruigenhoek
Om alle voorstellingen en optredens in goede banen te leiden heeft onze productieafdeling tijdens het festival extra ondersteuning nodig. Je zorgt dat spullen en mensen op de goede plek terecht komen en helpt artiesten met de op- en afbouw van het podium voor muziekoptredens en theatervoorstellingen. Voor iedereen die zin heeft om de mouwen op te stropen en lekker aan de slag te gaan.

Koerier
Tijdens het festival vinden er voorstellingen plaats op allerlei verschillende locaties in Utrecht. Als koerier draag je zorg voor de theatergezelschappen, acteurs en artiesten die niet in onze festivalharten spelen. Zo breng je ze maaltijden of help je als ze iets anders nodig hebben. Een rijbewijs is een pre.

Breekteam
Voor als je ook na afloop van het festival nog geen genoeg hebt van Tweetakt: van maandag 3 juli t/m woensdag 5 juli breken we onze festivalharten af en we zoeken nog handjes!

Wil je op Tweetakt komen werken, meld je dan aan via ons aanmeldformulier. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

onze nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf je in en blijf op de hoogte van de laatste festivalnieuwtjes.

icon_arrow-back icon_arrow-prev icon_arrow-right icon_laicos-bf icon_laicos-gi icon_laicos-tt icon_laicos-ty spacer_wiggle-red icon_play