26 augustus t/m 19 september 2021
nl en
Vrijwilligersfuncties Tweetakt
© Jelmer de Haas

Festivalmedewerkers gezocht!

Kom jij werken op Tweetakt 2021?

Wij zijn voor het komende festival weer op zoek naar betaalde medewerkers voor diverse functies. Momenteel zoeken we vooral nog publieksbegeleiders. Hieronder lees je meer over de functie.

Bij Tweetakt gaan we uit van het belang van verschillende perspectieven. We streven ernaar dat onze organisatie, onze festivalmedewerkers, ons programma en ons publiek een afspiegeling vormen van onze samenleving, op o.a. het gebied van leeftijd, genderidentiteit, culturele achtergrond en abilities. Twijfel je of een bepaalde functie haalbaar is voor jou of kunnen we ergens rekening mee houden? Geef dat dan aan op het aanmeldformulier, we denken graag mee!

Meer informatie over alle functies vind je hieronder. Interesse om op Tweetakt te werken? Solliciteer dan hier.

Don’t speak Dutch? If you want to work for Tweetakt during the festival, send an e-mail to e.vanbreugel@tweetakt.nl to apply and discuss the possibilities.

Functies

We zijn voor de komende editie van Tweetakt (26 augustus t/m 19 september) op zoek naar:

Publieksbegeleiders/Gidsen op Fort Ruigenhoek
Houd je van kunst en ga je daar graag over in gesprek met wildvreemden? Als gids op Fort Ruigenhoek ben je aanspreekpunt voor de bezoekers. Je ontvangt bezoekers, maakt ze wegwijs op het terrein, beantwoordt vragen en houdt toezicht op de kunstwerken. Gastvrijheid en een actieve houding staan daarbij centraal.

Ondersteuning publiciteitsafdeling
De weken voorafgaand aan het festival ben jij een aantal uur per week beschikbaar om te helpen met het verspreiden van drukwerk (posters/flyers/programmaboekjes) door de stad.

Heb je vragen over werken op Tweetakt, neem dan contact op met Edward van Breugel (e.vanbreugel@tweetakt.nl). Heb je interesse om op Tweetakt te komen werken? Solliciteer dan hier.

onze nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf je in en blijf op de hoogte van de laatste festivalnieuwtjes!

icon_arrow-back icon_arrow-prev icon_arrow-right icon_laicos-bf icon_laicos-gi icon_laicos-tt icon_laicos-ty spacer_wiggle-red icon_play