26 augustus t/m 19 september 2021
nl en
Vrijwilligersfuncties Tweetakt
© Jelmer de Haas

Festivalmedewerkers gezocht!

Kom jij werken op Tweetakt 2021?

Wij zijn voor het komende festival weer op zoek naar enthousiaste medewerkers voor diverse functies. Zo zorg je in het horecateam dat het onze bezoekers aan niets ontbreekt, duik je als gids op Fort Ruigenhoek diep in het programma, en voorzie je als kassamedewerker het Tweetaktpubliek van verse programmatips. Al deze functies zijn betaalde functies.

Bij Tweetakt gaan we uit van het belang van verschillende perspectieven. We streven ernaar dat onze organisatie, onze festivalmedewerkers, ons programma en ons publiek een afspiegeling vormen van onze samenleving, op o.a. het gebied van leeftijd, genderidentiteit, culturele achtergrond en abilities. Twijfel je of een bepaalde functie haalbaar is voor jou of kunnen we ergens rekening mee houden? Geef dat dan aan op het aanmeldformulier, we denken graag mee!

Meer informatie over alle functies vind je hieronder. Interesse om op Tweetakt te werken? Solliciteer dan hier.

Don’t speak Dutch? If you want to work for Tweetakt during the festival, send an e-mail to e.vanbreugel@tweetakt.nl to apply and discuss the possibilities.

Functies

We zijn voor de komende editie van Tweetakt (26 augustus t/m 19 september) op zoek naar:

Horeca- en cateringmedewerkers
Het horecateam zorgt ervoor dat de Tweetakt-bezoekers genieten van het eten en drinken in de Restaurantkas en op het terras. Het team zet in de vroege uurtjes de koffie voor de allereerste bezoekers en doet aan het eind van de avond het licht weer uit. Lopen met borden, het aannemen van bestellingen, bier tappen en zorg dragen voor perfecte kopjes koffie hoort er allemaal bij, dus ervaring in de horeca is gewenst!

In de keuken werk je samen met de koks en het horecateam om ervoor te zorgen dat de lunch en het avondeten op tijd klaarstaan voor alle artiesten, medewerkers en je medevrijwilligers. Daarnaast ondersteun je de keuken en de horeca met hand-en-spandiensten tijdens de piekmomenten in de Restaurantkas.

Kassa- & informatie
Ben jij betrouwbaar, enthousiast en geïnteresseerd in het programma van Festival Tweetakt? Als kassamedewerker verkoop je kaartjes en informeer je bezoekers over voorstellingen en optredens. Het festivalprogramma, de kaartverkoop en het kassasysteem leren we je kennen in een speciale training.

Gids op Fort Ruigenhoek
Houd je van kunst en ga je daar graag over in gesprek met wildvreemden? Als gids op Fort Ruigenhoek ben je aanspreekpunt voor de bezoekers. Je ontvangt bezoekers, maakt ze wegwijs op het terrein, beantwoordt vragen en houdt toezicht op de kunstwerken. Gastvrijheid en een actieve houding staan daarbij centraal.

Productionele ondersteuning
Tijdens Festival Tweetakt hebben we vele tientallen theatervoorstellingen, muziekshows en losse projecten draaien. Om alles in goede banen te leiden zijn we opzoek naar extra ondersteuning voor onze productieafdeling tijdens het festival. Voor iedereen die zin heeft om de mouwen op te stropen en lekker aan de slag te gaan.

Ondersteuning publiciteitsafdeling
De weken voorafgaand aan het festival ben jij een aantal uur per week beschikbaar om te helpen met het verspreiden van drukwerk (posters/flyers/programmaboekjes) door de stad.

Heb je vragen over werken op Tweetakt, neem dan contact op met Edward van Breugel (e.vanbreugel@tweetakt.nl). Heb je interesse om op Tweetakt te komen werken? Solliciteer dan hier.

onze nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf je in en blijf op de hoogte van de laatste festivalnieuwtjes!

icon_arrow-back icon_arrow-prev icon_arrow-right icon_laicos-bf icon_laicos-gi icon_laicos-tt icon_laicos-ty spacer_wiggle-red icon_play