14 juni t/m 30 juni 2024
nl en

Partners

Festival Tweetakt heeft als doel het wegnemen van drempels bij een zo breed mogelijke doelgroep om een culturele ervaring mogelijk te maken. Door met ons samen te werken help je ons in het behalen van ons maatschappelijk doel en ben jij duurzaam aan het ondernemen.

Zoals je wellicht al bekend is, staat Festival Tweetakt in Utrecht bekend als een kunstenfestival dat voor iedereen toegankelijk is. Met een gevarieerd aanbod aan theater- en dansvoorstellingen, muzikale optredens, beeldende kunst, interactieve installaties en nog veel meer, brengen we zowel jong talent als ervaren makers samen, niet alleen uit Utrecht en Nederland, maar ook van over de grenzen.

Festival Tweetakt 2024 zal plaatsvinden van 14 juni tot en met 30 juni op diverse locaties in Utrecht, waaronder de Utrechtse theaters, de Neude en Fort Ruigenhoek. In de loop der jaren zijn we uitgegroeid tot een festival met zowel nationale als internationale bekendheid. Tijdens de meest recente edities hebben we maar liefst 35.000 bezoekers mogen verwelkomen. Deze populariteit danken we aan onze diverse programmering, uitstekende infrastructuur, effectieve promotie en de immer prettige sfeer die ons festival kenmerkt.

Wil jouw bedrijf deel uitmaken van het succesverhaal van Festival Tweetakt? Jouw sponsorbijdrage draagt niet alleen bij aan het succes van het festival, maar biedt je tevens de mogelijkheid om jouw bedrijf onder de aandacht te brengen bij de meer dan 35.000 bezoekers op het festivalterrein, en bij een nog groter publiek via onder andere nieuwsbrieven, posters en banners.

Om het voor jou overzichtelijk te maken, hebben we drie verschillende sponsorpakketten samengesteld, variërend in zowel financiële bijdragen als barterdeals. Klik hier voor de mogelijkheden.

Heb je eigen ideeën over sponsoring? Of zie je mogelijkheden om samen te werken, zoals een bedrijfsuitje naar een voorstelling of een netwerkborrel op de Neude? Wij staan open voor alle suggesties!

Met jouw bijdrage zorgen we ervoor dat Tweetakt toegankelijk blijft voor iedereen.

Neem contact voor meer informatie over sponsoring en samenwerkingen, via zakelijk@tweetakt.nl of bel 030-7116640.

onze nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf je in en blijf op de hoogte van de laatste festivalnieuwtjes.

icon_arrow-back icon_arrow-prev icon_arrow-right icon_laicos-bf icon_laicos-gi icon_laicos-tt icon_laicos-ty spacer_wiggle-red icon_play