14 juni t/m 30 juni 2024
nl en

Partners

Festival Tweetakt heeft als doel het wegnemen van drempels bij een zo breed mogelijke doelgroep om een culturele ervaring mogelijk te maken. Door met ons samen te werken help je ons in het behalen van ons maatschappelijk doel en ben jij duurzaam aan het ondernemen.

Maar het gaat niet alleen om het tonen van maatschappelijke betrokkenheid. Samenwerken met Festival Tweetakt kan ook voordelig zijn, of het nu gaat om profilering, teambuilding of netwerken.

  • Arrangementen op maat voor relaties & medewerkers
  • Zichtbaarheid bij groot publiek
  • Inhouse workshops en trainingen
  • Maatschappelijke betrokkenheid

Om te beginnen biedt ons programma op de verschillende locaties tal van mogelijkheden om van theater, dans, muziek, comedy en beeldende kunst te genieten, al dan niet in combinatie met lekker eten en drinken. Een mooie gelegenheid om je relaties of werknemers te trakteren op een inspirerende middag of avond, in een theater, op de Neude of Fort Ruigenhoek.

Voor maatschappelijke organisaties zijn er ook mogelijkheden tot samenwerkingen. Denk bijvoorbeeld aan een groepsbezoek aan een van onze voorstellingen, eventueel met voorbereidende workshop of afrondend nagesprek.

Wanneer je intern aan de slag wil met jouw team op welk vlak dan ook, kan een theaterworkshop, communicatietraining of workshop presentatietechnieken een geschikte toevoeging zijn aan jouw programma op ons festival. Vertel ons je wensen en wij zorgen voor een passend arrangement.

Daarnaast kan onze samenwerking in het teken staan van het vergroten van jouw naamsbekendheid en/of het behalen van andere marketingdoelstellingen. Dankzij onze verschillende publicitaire uitingen zijn er genoeg mogelijkheden wat betreft het plaatsen van logo’s, partnerbanners en advertenties. Kijk voor een volledig overzicht van onze partners, supporters en sponsoren op deze pagina.

Neem contact op met Paulien Hendriksen voor meer informatie over sponsoring en samenwerkingen, via p.hendriksen@tweetakt.nl of bel 030-7116640.

onze nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf je in en blijf op de hoogte van de laatste festivalnieuwtjes.

icon_arrow-back icon_arrow-prev icon_arrow-right icon_laicos-bf icon_laicos-gi icon_laicos-tt icon_laicos-ty spacer_wiggle-red icon_play