14 juni t/m 30 juni 2024

donderdag 25 april 2024

Familieticket: een dag op pad met de kids

Met het gezin op avontuur op Fort Ruigenhoek én een vrolijke of spannende theatervoorstelling bezoeken? Dit jaar heeft Festival Tweetakt een speciaal familieticket!

Met het familieticket koop je een volledig verzorgd dagje Festival Tweetakt voor 4 personen, inclusief lunch, entree op Fort Ruigenhoek (incl 4 tickets voor de zweefmolen) én een bezoek aan een jeugdvoorstelling in de middag. De familietickets zijn beschikbaar tijdens de weekenden op 15, 16, 22, 23, 29 en 30 juni.

Bestel jouw familieticket t.w.v. € 90,20 euro voor maar 68,95 euro via onderstaande button!

Jullie starten je dag op Fort Ruigenhoek…
Op Fort Ruigenhoek valt samen veel te ontdekken! Zo zijn er interactieve kunstinstallaties waar je omheen kunt lopen en die je vaak ook aan mag raken. Tijdens eerdere edities van het festival kon je bijvoorbeeld een potdekselorgel bespelen, met olifant-sculpturen knuffelen (en er op springen!), een rondje in de zweefmolen of naar jezelf kijken door de ogen van een ander. Op Fort Ruigenhoek staat ook een lekkere lunch voor jullie vier klaar. Op vertoon van je familieticket krijgen jullie alle 4 een frisdrank en een frietje!

…en sluiten af met een voorstelling!
Uitgegeten en gespeeld op het Fort? Dan is het tijd om een jeugdvoorstellingen te bezoeken! Dit zijn de voorstellingen die in het familieticket vallen:

15 juni: Les Petites Geometries (om 17.00u)
16 juni: Les Petites Geometries (om 15.00u)
22 juni: Sticks (om 16.00u)
23 juni: Papierlied (om 16.00u)
29 juni: KORROL (om 16.00u)
30 juni: Aai (om 14.30u)

onze nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf je in en blijf op de hoogte van de laatste festivalnieuwtjes.

icon_arrow-back icon_arrow-prev icon_arrow-right icon_laicos-bf icon_laicos-gi icon_laicos-tt icon_laicos-ty spacer_wiggle-red icon_play