14 juni t/m 30 juni 2024

Muziek op Tweetakt

Op Festival Tweetakt in Utrecht ontdek je nieuwe muziek en zie je je lievelingsbands. Kom jij dansen, meezingen en wegdromen?

Van 16 juni t/m 2 juli strijkt Festival Tweetakt weer neer in Utrecht. Net als ieder jaar is muziek een belangrijk onderdeel van het programma. Elke donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag kun je bij ons muziekpodium op de Neude genieten van live-optredens en silent disco tot in de late uurtjes. Er is voor ieder wat wils: Van een hedendaagse variant op traditionele Indonesische muziek uit de 20ste eeuw tot een ‘date gone wrong’ tussen postpunk en krautrock.

Op Festival Tweetakt treden de bands van morgen vanavond al op. We nodigen veelbelovende bands uit, uit Utrecht én van ver, en dat blijkt vaak een springplank naar succes. Dit jaar luister je onder andere naar De Toegift, Nusantara Beat, Amina, Duimalot, Sergeant en 4Beat Knallen. Benieuwd naar de rest van de line-up? Bekijk dan nu het programma.

Bekijk via de link hieronder de volledige line-up van Tweetakt 2023:

onze nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf je in en blijf op de hoogte van de laatste festivalnieuwtjes.

icon_arrow-back icon_arrow-prev icon_arrow-right icon_laicos-bf icon_laicos-gi icon_laicos-tt icon_laicos-ty spacer_wiggle-red icon_play