16 juni t/m 2 juli 2023

Muziek op Tweetakt

Op Festival Tweetakt in Utrecht ontdek je nieuwe muziek en zie je je lievelingsbands. Kom jij dansen, meezingen en wegdromen?

Van 16 juni t/m 2 juli strijkt Festival Tweetakt weer neer in Utrecht. Net als ieder jaar is muziek een belangrijk onderdeel van het programma. Elke donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag kun je bij onze muziekpodia op de Neude en op Fort Ruigenhoek genieten van live-optredens en silent disco tot in de late uurtjes. Er is voor ieder wat wils: van soulvolle hiphop tot dromerige indie, van dansbare elektronica tot melancholische singer-songwriters en van traditionele Amazighuit de Rifstreek tot dadaïstische popsongs van Vlaamse bodem.

Op Festival Tweetakt treden de bands van morgen vanavond al op. We nodigen veelbelovende bands uit, uit Utrecht én van ver, en dat blijkt vaak een springplank naar succes. Tijdens vorige edities van het festival waren er optredens van Ronnie Flex, Robin Kester, Amy Root, Roosbeef, Roufaida en Snelle op Tweetakt. Benieuwd naar de line-up van dit jaar? Bekijk dan nu het programma.

Bekijk via de link hieronder de volledige line-up van Tweetakt 2022:

onze nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf je in en blijf op de hoogte van de laatste festivalnieuwtjes.

icon_arrow-back icon_arrow-prev icon_arrow-right icon_laicos-bf icon_laicos-gi icon_laicos-tt icon_laicos-ty spacer_wiggle-red icon_play