14 juni t/m 30 juni 2024

Theater en dans

Jaarlijks ontdek je op Festival Tweetakt in Utrecht spannend eigentijds theater voor alle leeftijden.

Tweetakt: een divers dans- en theaterfestival in Utrecht

Op Tweetakt zie je het meest opwindende van wat er momenteel gebeurt op het gebied van eigentijdse (podium)kunst voor jonge mensen. Je ziet bijvoorbeeld nieuwe producties of succesnummers op herhaling van bekende gezelschappen, zoals Theater Artemis of het filiaal. Vaste prik in het theaterprogramma is een voorstelling van studenten van de HKU. Dé kans om het nieuwe talent waar iedereen straks over praat nu al in het theater te zien schitteren.

Utrecht is een echte theaterstad. Zo zie je in de Stadsschouwburg grote nationale producties en ontdek je in Theater Kikker en Het Huis experimentele voorstellingen en werk van jong theatertalent. Tijdens ons jaarlijkse Utrechtse theaterfestival zijn er op allerlei verschillende locaties in de stad bijzondere producties van Nederlandse en internationale gezelschappen te zien.

Wil je meer weten over andere kunstdisciplines op Tweetakt of meteen zien welke voorstellingen er dit jaar op het programma staan?

onze nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf je in en blijf op de hoogte van de laatste festivalnieuwtjes.

icon_arrow-back icon_arrow-prev icon_arrow-right icon_laicos-bf icon_laicos-gi icon_laicos-tt icon_laicos-ty spacer_wiggle-red icon_play