14 juni t/m 30 juni 2024
nl en

Pers

Werkzaam voor de pers en wil je meer weten over Festival Tweetakt? Op deze pagina staat alle informatie op een rijtje.

Persberichten ontvangen
Wil je graag persberichten van Tweetakt ontvangen? Stuur een mail met je verzoek naar marketing@tweetakt.nl, dan zorgen wij dat je op de perslijst komt. Graag zien wij bij dit verzoek het medium waarvoor je werkt vermeld.

Interviewverzoeken of meer informatie

Heb je vragen over Festival Tweetakt, wil je meer informatie of heb je interesse in het publiceren van een interview?Stuur een mailtje naar marketing@tweetakt.nl of bel 030-7116640.

Over Tweetakt
Festival Tweetakt in Utrecht is een kunstenfestival voor iedereen. Met theater- en dansvoorstellingen, muziekoptredens, beeldende kunst, interactieve installaties en meer. Door jonge talenten en ervaren makers, uit Utrecht, uit Nederland en België, maar ook van ver daarbuiten. En geschikt voor alle leeftijden, van kleuters tot jongeren tot opa en oma.

Met heel veel theater- en dansvoorstellingen – waaronder premières en reprises, eigen producties en bijzondere projecten – in twee tijdelijke theaters en in o.a. Stadsschouwburg Utrecht en Theater Kikker. Ook is er een uitgebreide muziekprogrammering. Van indie tot wereldmuziek, van hiphop tot modern klassiek en van dansbare electronica tot singer-songwriters.

Op het avontuurlijke Fort Ruigenhoek in Groenekan, net ten noorden van Overvecht, presenteert Tweetakt een expositie met spannende beeldende kunst voor alle leeftijden. In alle hoeken en gaten van het groene fort staan grote sculpturen, interactieve installaties, videokunst en games, gemaakt door gerenommeerde kunstenaars en jonge talenten. Verder zijn er o.a. theater- en dansvoorstellingen, vertoningen van jeugddocumentaires en een groot terras met eten en drinken.

Tweetakt 2024 zal plaatsvinden van 14 juni t/m 30 juni 2024.

onze nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf je in en blijf op de hoogte van de laatste festivalnieuwtjes.

icon_arrow-back icon_arrow-prev icon_arrow-right icon_laicos-bf icon_laicos-gi icon_laicos-tt icon_laicos-ty spacer_wiggle-red icon_play