14 juni t/m 30 juni 2024
nl en

Tweetakt op de Neude

Kom naar ons festivalplein en geniet van een terras, zweefmolen, kunst, workshops concerten en feestjes in ons dorpje middenin de stad.

Bekijk het festivalprogramma

Op de Neude, midden in de Utrechtse binnenstad, vind je het feestelijke festivalplein van Festival Tweetakt. Ruim twee weken lang kun je hier genieten van concerten, feestjes, kunst, workshops en lekker eten en drinken.

Op de Neude zie je de bands van morgen voordat ze doorbreken bij het grote publiek. Voor onze feestjes in het weekend toveren we het terrein om in een club en de silent disco loopt tot in de late uurtjes door.

Eten en Drinken
Op de Neude willen we jullie graag verassen met onze vegetarische menukaart. Of je nu fijnproever bent of gewoon iets lekkers zoekt om te eten tussen de shows door, we hebben allerlei gerechten waar je blij van wordt.

  • Groot terras midden in de stad
  • Bands van morgen treden vanavond op
  • Silent disco tot in de late uurtjes
  • Kunst & workshops
  • Lekker eten: van snacks tot à la carte

Praktische informatie

De toegang tot de Neude is gratis. Op het terrein vind je een restaurant, bar en toiletten. De locatie is toegankelijk voor rolstoelgebruikers en is op loopafstand van andere Tweetaktlocaties zoals Theater Kikker, het Academietheater, de Bibliotheek Neude en de Stadsschouwburg Utrecht.

Je bent van 14 juni t/m 30 juni welkom op:
Donderdagen van 15:30u tot 01:00u
Vrijdagen van 15:30u tot 02:00u
Zaterdagen van 12:00u tot 02:00u
Zondagen van 12:00u tot 00:00u

onze nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf je in en blijf op de hoogte van de laatste festivalnieuwtjes.

icon_arrow-back icon_arrow-prev icon_arrow-right icon_laicos-bf icon_laicos-gi icon_laicos-tt icon_laicos-ty spacer_wiggle-red icon_play