27 maart
t/m 14 juni
nl en
Tweetakt Utrecht

Tweetakt op de Neude

Van vrijdag 27 maart t/m zondag 12 april 2020 is Tweetakt op de Neude te vinden. Kom naar ons Festivalplein en geniet van intiem theater, dansbare acts en lekker eten & drinken in ons dorp van hout en glas.

Bekijk het festivalprogramma

Op de Neude, midden in de Utrechtse binnenstad, vind je het feestelijke Festivalplein van Tweetakt. Ruim twee weken lang kun je bij Tweetakt op de Neude naar theatervoorstellingen en concerten in het Maxitheater en de Podiumkas. Op het terras en in de Restaurantkas ben je de hele dag welkom voor lunch of diner, maar ook voor koffie of een borrel. Op vrijdag- en zaterdagavond verandert de Restaurantkas in een kleine club!

  • Gezellig terras
  • Lekker eten: van snacks tot à la carte
  • Bands van morgen treden vanavond op
  • Intiem theater voor jong en oud

Tweetakt op de Neude

Op het Festivalplein vind je de kassa- en informatiebalie, de Restaurantkas, de Podiumkas, het Maxitheater en de zweefmolen. Bij de kassa worden kaartjes voor alle voorstellingen, optredens en andere programmaonderdelen verkocht. Ook reserveringen kunnen hier worden afgehaald.

In de Restaurantkas en op het bijbehorende terras ben je elke dag welkom voor een drankje, lunch of diner. Naast de vaste kaart hebben we een wisselende daghap. Natuurlijk zijn ook onze beroemde poffertjes verkrijgbaar!

Benieuwd naar de openingstijden van de centrale kassa en de keuken van de Restaurantkas? Of hoe het zit met de toegankelijkheid?

Lees alle bezoekersinformatie
onze nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf je in en blijf op de hoogte van de laatste festivalnieuwtjes!

icon_arrow-back icon_arrow-prev icon_arrow-right icon_laicos-bf icon_laicos-gi icon_laicos-tt icon_laicos-ty spacer_wiggle-red icon_play