16 juni t/m 2 juli 2023
nl en

Tweetakt op de Neude

Kom naar ons festivalplein en geniet van een terras, zweefmolen, buitenvoorstellingen voor alle leeftijden, concerten en feestjes in ons dorpje middenin de stad.

Bekijk het festivalprogramma

Op de Neude, midden in de Utrechtse binnenstad, vind je het feestelijke festivalplein van Festival Tweetakt. Ruim twee weken lang kun je hier genieten van theatervoorstellingen, concerten, lekker eten en drankjes.

Op de Neude zie je de bands van morgen voordat ze doorbreken bij het grote publiek. Tijdens vorige edities van het festival waren o.a. Ronnie Flex, Amy Root, Robin Kester, Snelle en Merol op de Neude te zien. Voor onze feestjes in het weekend toveren we het terrein om in een club.

Naast concerten van veelbelovend talent zullen we dit jaar gratis buitenvoorstellingen op ons terras programmeren. Een aantal publieksfavorieten van voorgaande jaren komt speciaal daarvoor terug naar het festival.

  • Gezellig terras
  • Bands van morgen treden vanavond op
  • Theater in de open lucht voor jong en oud
  • Lekker eten: van snacks tot à la carte

De toegang tot het festivalhart is gratis. Op de Neude is horeca aanwezig. Op het menu staan diverse vegetarische maaltijden, snacks en drankjes. Natuurlijk is er dit jaar ook weer programma in de Utrechtse theaters en op Fort Ruigenhoek.

Lees alle bezoekersinformatie
onze nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf je in en blijf op de hoogte van de laatste festivalnieuwtjes

icon_arrow-back icon_arrow-prev icon_arrow-right icon_laicos-bf icon_laicos-gi icon_laicos-tt icon_laicos-ty spacer_wiggle-red icon_play