27 maart
t/m 14 juni
Wij weten wie we zijn - Toon Tellegen en Corrie van Binsbergen
Koop jouw ticket
zondag 29 maart

Afgelast: Wij weten wie wij zijn

Toon Tellegen en het Wisselend Toonkwintet
  • 8+
  • theater
Bibliotheek Neude
Start 14:30, Eind 16:00

Het volledige programma dat tussen 27 maart en 14 juni 2020 in verschillende theaters in Utrecht, op de Neude en op Fort Ruigenhoek zou plaatsvinden, is naar aanleiding van de maatregelen die het RIVM adviseert met betrekking tot het Coronavirus (COVID-19) tot onze grote spijt afgelast. Festival Tweetakt hoopt op deze manier verdere verspreiding van het virus tegen te gaan. Algemene informatie over de gevolgen van COVID-19 voor Festival Tweetakt, vind je hier

 

 

Unieke juweeltjes die laten horen dat literatuur en muziek in de handen van de juiste mensen samen een sublieme nieuwe vorm van kunst kunnen opleveren.Gratis voorstelling, want deel van het openingsprogramma van de Bibliotheek op de Neude!

Let op: de voorstelling is gratis te bezoeken. Wil je verzekerd zijn van een plek? Reserveer dan je gratis kaartje op de website van Bibliotheek Utrecht.

Muziek, literatuur en filosofie. Gaat dat samen? Ja! Dat bewijzen Toon Tellegen en het Wisselend Toonkwintet al jaren. Steeds opnieuw slagen ze erin op de Nederlandse en Vlaamse podia een wonderbaarlijke sfeer te scheppen van weemoed en verlangen, absurde redenaties en feestelijke avontuurlijkheid. Muzikale hoogstandjes die spanning, ontspanning, vrolijkheid, opluchting en geheimzinnigheid toevoegen aan de beeldende verhalen van Tellegen, die met zijn timbre en timing het ensemble perfect aanvult. Volwassenen genieten misschien nog wel meer van Tellegens verhalen dan kinderen, vanwege de filosofische diepgang.

Met Wij weten wie wij zijn… viert de groep hun lange samenwerking en spelen ze hun ‘grootste hits’ aangevuld met nieuwe dierenverhalen over feestjes, jarig zijn, taarten en te zijn of niet te zijn. Dit lichtvoetig literair concert is een heerlijke manier om even uit de dagelijkse beslommeringen te stappen. Na afloop signeert Toon Tellegen!

 

over de makers

Schrijver, arts en dichter Toon Tellegen werkt al sinds 2003 samen met Corrie van Binsbergen in door haar geformeerde ensembles. Vooral met de succesvolle programma’s rond zijn dierenverhalen heeft het Wisselend Toonkwintet een behoorlijke naam opgebouwd bij een groot aantal Nederlandse en Vlaamse theaters en het Nederlandstalig publiek. Hun luisterboeken stonden in 2007 en 2014 op de Shortlist voor Beste Luisterboek.

 

Koop jouw ticket
zondag 29 maart

Afgelast: Wij weten wie wij zijn

Toon Tellegen en het Wisselend Toonkwintet
  • 8+
  • theater
Bibliotheek Neude
Start 14:30, Eind 16:00
onze nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf je in en blijf op de hoogte van de laatste festivalnieuwtjes!

icon_arrow-back icon_arrow-prev icon_arrow-right icon_laicos-bf icon_laicos-gi icon_laicos-tt icon_laicos-ty spacer_wiggle-red icon_play