27 maart
t/m 14 juni
Koop jouw ticket
zondag 12 april

Afgelast: Hakim op z’n best

Hakim Traïdia en Frank Ong Alok
  • 4+
  • theater
  • LNP
Neude
Start 14:30, Eind 15:15

Het volledige programma dat tussen 27 maart en 14 juni 2020 in verschillende theaters in Utrecht, op de Neude en op Fort Ruigenhoek zou plaatsvinden, is naar aanleiding van de maatregelen die het RIVM adviseert met betrekking tot het Coronavirus (COVID-19) tot onze grote spijt afgelast. Festival Tweetakt hoopt op deze manier verdere verspreiding van het virus tegen te gaan. Algemene informatie over de gevolgen van COVID-19 voor Festival Tweetakt, vind je hier

 

Een interactieve muziek- & mimeshow voor kleine, maar ook grote mensen. Het is iedere keer weer een verassing waar hij mee aan komt, maar dat je met Hakim en Frank kan lachen is zeker!

 

Een combinatie van mimetheater en muziek, waarbij Nederlands wordt gezongen. Het is een grappige voorstelling voor de hele familie, met veel interactie met het publiek en de kinderen! Het gaat over van alles en Hakim haalt er dan ook van alles bij. Of het nu iets geks is uit de sprookjes van duizend en een nacht, iets grappigs met stoere cowboys en indianen of picknick perikelen in de buitenlucht: het is een feest als ‘Hakim op z’n best’ langskomt! Veelzijdigheid is zijn sterke punt en daarom wordt het optreden aangepast aan de uiteenlopende sferen waarin Festival Tweetakt zich afspeelt.

over de makers

Hakim Traïdoa is een Nederlands-Algerijnse theaterartiest en mimespeler, die bij het grote en kleine publiek onder andere bekend is door zijn rol in Sesamstraat. Naast zijn televisieoptredens maakt Hakim succesvolle theater- en cabaretvoorstellingen, vertelt hij verhalen en schrijft hij boeken. Hij haalt zijn inspiratie uit de vreemde problemen van de grotemensenwereld en vertaalt die raak en vaak vol humor naar de wereld van de kinderen.

Frank Ong-Alok is een muzikant en verteller die klassiek gitaar aan het Rotterdams conservatorium bij Jorge Oraison heeft gestudeerd en nu als gitarist en componist verantwoordelijk is voor de begeleiding van Hakim in zijn mime-optreden. Hij emigreerde in 1969 met zijn familie vanuit Suriname naar Nederland. Ong-Alok stond onder andere op Flower tot the People en heeft een biografisch boek geschreven “Mijn God mijn God Waarom heb ik u verlaten” met bijbehorende CD.

Koop jouw ticket
zondag 12 april

Afgelast: Hakim op z’n best

Hakim Traïdia en Frank Ong Alok
  • 4+
  • theater
  • LNP
Neude
Start 14:30, Eind 15:15

prijzen

  • Volwassenen€ 5,00
  • Tot 18 jaar€ 5,00
Koop jouw ticket Korting? Passe-partout!

prijzen

  • Volwassenen€ 5,00
  • Tot 18 jaar€ 5,00
Koop jouw ticket Korting? Passe-partout!
onze nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf je in en blijf op de hoogte van de laatste festivalnieuwtjes!

icon_arrow-back icon_arrow-prev icon_arrow-right icon_laicos-bf icon_laicos-gi icon_laicos-tt icon_laicos-ty spacer_wiggle-red icon_play