27 maart
t/m 14 juni
Vic Willems
Koop jouw ticket
donderdag 9 april

Afgelast: 3voor12 Utrecht presenteert: TESSEL + Vic Willems

  • AL
  • muziek
  • LNP
Neude, Podiumkas
Start 20:00, Eind 22:00

Het volledige programma dat tussen 27 maart en 14 juni 2020 in verschillende theaters in Utrecht, op de Neude en op Fort Ruigenhoek zou plaatsvinden, is naar aanleiding van de maatregelen die het RIVM adviseert met betrekking tot het Coronavirus (COVID-19) tot onze grote spijt afgelast. Festival Tweetakt hoopt op deze manier verdere verspreiding van het virus tegen te gaan. Algemene informatie over de gevolgen van COVID-19 voor Festival Tweetakt, vind je hier

 

3voor12 Utrecht presenteert indiesurfband TESSEL, die je meevoert langs gelaagde songs met dromerige jams van galmende gitaren, vuige drums en eigenzinnige baslijnen, en de albumreleaseshow van Vic Willems, die intieme, melancholieke luisterpop met persoonlijke teksten op een laagje elektronica maakt.

 

TESSEL

Beach House, de eerste single van indiesurfband TESSEL, werd opgepikt door 3FM nog voordat de band social-media-accounts had. Vervolgens speelden ze op Motel Mozaïque en werden ze afgelopen Popronde tot 3voor12-talent gekroond. De band is niet bang om je mee te voeren langs gelaagde songs met langgerekte, dromerige jams van galmende gitaren, vuige drums en eigenzinnige baslijnen. Van surf zijn deze vier Utrechters niet vies, wat ook maar weer blijkt uit de bandnamen van inspiratiebronnen Beach Fossils en DIIV. Afgelopen jaar bracht de band nog twee singles uit, met pakkende gitaarmelodieën die boven hun fuzzy sound uitstijgen.

 

Vic Willems (albumreleaseshow)

De Utrechtse singer-songwriter Vic Willems maakt intieme, melancholieke luisterpop met persoonlijke teksten op een laagje elektronica. In 2016 won hij De Grote Prijs van Nederland, sindsdien bracht hij meerdere ep’s uit. Tijdens dit concert op Tweetakt presenteert hij zijn nieuwe debuutalbum Doemdenker / Wonderkind, dat een dag later uitkomt bij het gevierde Nederlandse label Excelsior Recordings. Met zijn subtiele Nederlandstalige liedjes schept hij orde in de chaos van zijn gedachten, ergens op het kwetsbare snijpunt tussen lief en woedend en tussen euforisch en onzeker. Intrigerende slaapkamerfolk met als raakvlak Spinvis en Eefje de Visser.

Koop jouw ticket
donderdag 9 april

Afgelast: 3voor12 Utrecht presenteert: TESSEL + Vic Willems

  • AL
  • muziek
  • LNP
Neude, Podiumkas
Start 20:00, Eind 22:00

prijzen

  • Volwassenen€ 7,50
  • Tot 18 jaar€ 7,50
Koop jouw ticket Korting? Passe-partout!

prijzen

  • Volwassenen€ 7,50
  • Tot 18 jaar€ 7,50
Koop jouw ticket Korting? Passe-partout!
onze nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf je in en blijf op de hoogte van de laatste festivalnieuwtjes!

icon_arrow-back icon_arrow-prev icon_arrow-right icon_laicos-bf icon_laicos-gi icon_laicos-tt icon_laicos-ty spacer_wiggle-red icon_play