Kaartverkoop eerste voorstellingen Tweetakt 2017 gestart!

Mooie voorstellingen van onder meer Theater Artemis/Het Zuidelijk Toneel en kabinet k/HETPALEIS zijn te zien op Tweetakt 2017! Klik hier voor meer informatie en de kaartverkoop van deze voorstellingen.

Hoe de grote mensen weggingen en wat er daarna gebeurde (8+)

Theater Artemis & Het Zuidelijk Toneel

'Briljant concept van Batelaan ontroert diep' aldus de Theaterkrant *****
KOOP HIER KAARTEN!

Binnenbeest (6+) - De Dansers Première op Tweetakt 2017!

2 april 2017

‘Binnenbeest’ is een treurzang van volwassenen die geen kind meer mogen zijn. Op het podium staan vier dansers vermomd als grote mensen, dansend op bizarre liedjes à la Talking Heads. KAARTEN!

Theateravontuur 'Lord of the Flies' op Tweetakt 2017

Het Nationale Toneel/NTjong/de Veenfabriek

Een schokkend en ontroerende voorstelling voor iedereen vanaf 12 jaar over overlevingsdrift, compassie, het recht van de sterkste en hopeloos falen. KAARTEN!

Horses - kabinet k / HETPALEIS (8+) op Tweetakt 2017

8 april 2017, SSBU

Koop hier alvast kaartjes voor de Nederlandse première van 'Horses'. Een energieke dansvoorstelling met drie volwassen dansers en vijf jonge kinderen tussen acht en elf jaar. Klik hier!

Aftermovie Tweetakt 2016

Tweetakt 2016 zit er op! We kunnen terug kijken op een hele mooie editie! Iedereen die daaraan heeft bijgedragen, waaronder alle bezoekers: dank jullie wel! Deze aftermovie is gemaakt door Kris van Loon.

Surinaams Goud (Sranan Gowtu) op Tweetakt groot feest!

Een ode aan de Surinaamse muziek door Edgar BurgosTrafassi, Patrick Tevreden (TeVe), Kenny B, Oscar HarrisSabrina StarkeRonnie Flex en Keizer in een bomvolle Stadsschouwburg Utrecht! Bekijk hier de foto's en lees het artikel van 3voor12!

Première 'Het meisje van 672K'

29 mei ging de documentaire Het meisje van 672K van Mirjam Marks over Instagram-fenomeen Annegien Schilling (16 jaar) in première op Tweetakt. Op 11 en 12 juni wordt de docu elke twee uur uitgezonden op RTV Utrecht en 26 juni om 19.25u op NPO 3 bij Zapp Echt GebeurdLees meer>>

Updates over Tweetakt 2017 ontvangen?

Meld je aan!

Voor nieuws & updates over Tweetakt 2017 in je inbox, meld je dan aan voor de nieuwsbrief via de rode button rechtsbovenaan deze site.

Vacature: medewerker marketing en communicatie

Festival Tweetakt zoekt per direct een ervaren medewerker marketing en communicatie (3-4 dagen). Klik hier voor de vacature.

Vacature: diverse stages

Tweetakt heeft een aantal interessante en leuke stages/werkervaringsplekken voor het festival in 2017. Klik hier voor alle informatie!

Zakelijke arrangementen

Met uw bedrijf of netwerk naar festival Tweetakt, samen een voorstelling zien en vooraf eten in het restaurant in het feestelijke festivalcentrum op de Neude? Klik hier voor meer informatie.

Verhuur Trekkerschuur

voor voorstellingen, feesten, bruiloften en nog veel meer!

Tweetakt verhuurt een uniek houten mobiel theater: de Trekkerschuur! Lees hier meer.

Tweetakt ontvangt positief advies Fonds Podiumkunsten

Begin augustus kreeg Tweetakt een positieve beoordeling op de ingediende plannen bij het Fonds Podiumkunsten. Dat betekent dat Tweetakt voor de komende vier jaar de plannen tot uitvoer kan brengen en dat is mooi nieuws! Lees hier meer.

Tweetakt-productie GRRRROENTEN on tour

In september gaan de dansende groenten uit de beeldende muziekvoorstelling GRRRRROENTEN on tour in Den Haag en Vijfhuizen. Lees hier meer.

Tweetakt in beeld: foto-impressie 2016

door onze fotografen!

Wil je weten hoe het fort erbij ligt? Of hoe gezellig het is in ons festivalhart op de Neude? Onze fotografen hebben het allemaal vastgelegd! Klik hier>>

Winnaars Gouden Krekel 2016

Zondag 11 september zijn ter afsluiting van het Nederlands Theater Festival de VSCD Toneelprijzen uitgereikt. Toneelgroep Oostpool/Theater Sonnevanck wonnen de Gouden Krekel voor de meest indrukwekkende productie met Bromance en Sanne Danz ontving de Gouden Krekel voor de meest indrukwekkende podiumprestatie voor haar decorontwerp van Alice in Wonderland door MAAS theater en dans. Gefeliciteerd! Lees hier het volledige juryrapport.

Blader online door het programmaboek van Tweetakt 2016!

Blader hier online door het programmaboekje van afgelopen Tweetakt. Klik hier.

Kaap gaat definitief op in Tweetakt

Beeldende kunst voor kinderen en families op Fort Ruigenhoek blijft volwaardig onderdeel van het festivalprogramma. Lees hier het hele nieuwsbericht!

Fonds Podiumkunsten
Mondriaan Fonds
Gemeente Utrecht
Provincie Utrecht
VSBfonds
Fonds 21
Prins Bernhard Cultuurfonds
Janivo Stichting
Fentener van Vlissingen Fonds
K.F.Hein Fonds
Stadsschouwburg Utrecht
Bavaria
Brandmeesters
Pieter Smit
Rentall
Van der Kreeft
Security Xperts
De Kruijf Tenten
Boels
Event Engineers
Van Vliet Groep
F&L Powerrental
KEES
Beixo
MBO Utrecht
Friendly Fire
Emmaus
Quest Vastgoed
Puha

Deel deze pagina:

Facebook

Twitter

Sluit dit venster

Nieuwsbrief

Vul hier je gegevens in en ontvang speciale acties & updates!

Voornaam*:

Achternaam*:

Email*: