Kaartverkoop eerste voorstellingen Tweetakt 2017 gestart!

Mooie voorstellingen van onder meer Theater Artemis/Het Zuidelijk Toneel en kabinet k/HETPALEIS zijn te zien op Tweetakt 2017! Klik hier voor meer informatie en de kaartverkoop van deze voorstellingen.

Horses - kabinet k / HETPALEIS (8+)

8 april 2017, SSBU

Horses is een dansvoorstelling met een ontembare energie, waarin 5 jonge kinderen en 5 volwassenen elkaar ontmoeten. Klik hier voor kaarten voor de Nederlandse première tijdens Tweetakt!

Lord of the flies (12+) - Het Nationale Toneel/NTjong/de Veenfabriek

12, 13 en 14 april 2017

Wat is nu precies goed en kwaad? En wie overleeft er in de jungle? Kaarten voor deze schokkend maar ontroerende survivaltrip vind je hier.

Hoe de grote mensen weggingen en wat er daarna gebeurde (8+)

Theater Artemis & Het Zuidelijk Toneel

Een ode aan theater, autonomie, fantasie en kinderlijke overmoed waarin kinderen uit het publiek de plaats innemen van acteurs. Koop tickets hier!

Binnenbeest (6+) - De Dansers

2 april 2017, SSBU Blauwe zaal

Binnenbeest is een klaagzang van volwassenen die geen kind meer mogen zijn. Op het podium staan vier dansers vermomd als grote mensen, dansend op bizarre liedjes à la Talking Heads. Kaarten voor deze première kun je hier kopen! 

Aftermovie Tweetakt 2016

Tweetakt 2016 zit er op! We kunnen terug kijken op een hele mooie editie! Iedereen die daaraan heeft bijgedragen, waaronder alle bezoekers: dank jullie wel! Deze aftermovie is gemaakt door Kris van Loon.

Documentaire kunstenaar Melle Smets

Filmmaker Mirjam Marks maakte een documentaire over Rotterdamse kunstenaar Melle Smets die in 2016 met zijn werk Overlevingsstation op Fort Ruigenhoek te zien was. Speciaal voor Tweetakt maakte hij dit nieuwe werk.

Surinaams Goud (Sranan Gowtu) op Tweetakt groot feest!

Een ode aan de Surinaamse muziek door Edgar BurgosTrafassi, Patrick Tevreden (TeVe), Kenny B, Oscar HarrisSabrina StarkeRonnie Flex en Keizer in een bomvolle Stadsschouwburg Utrecht! Bekijk hier de foto's en lees het artikel van 3voor12!

Première 'Het meisje van 672K'

29 mei ging de documentaire Het meisje van 672K van Mirjam Marks over Instagram-fenomeen Annegien Schilling (16 jaar) in première op Tweetakt. Op 11 en 12 juni wordt de docu elke twee uur uitgezonden op RTV Utrecht en 26 juni om 19.25u op NPO 3 bij Zapp Echt GebeurdLees meer>>

Blijf op de hoogte van Tweetakt

Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Voor nieuws & updates over Tweetakt 2017 in je inbox, meld je dan aan voor de nieuwsbrief via de rode button rechts bovenaan deze site.

Stagevacature communicatie & marketing

Kom stage lopen bij Tweetakt!!

Tweetakt is per direct op zoek naar een stagiair(e) communicatie & marketing. Klik hier voor alle informatie en andere stageplekken!

Stagevacature productie

Kom stage lopen bij Tweetakt

Tweetakt is op zoek naar een stagiair(e) productie. Klik hier voor alle informatie en andere stageplekken!

Verhuur Trekkerschuur

voor voorstellingen, feesten, bruiloften en nog veel meer!

Tweetakt verhuurt een uniek houten mobiel theater: de Trekkerschuur! Lees hier meer.

Zakelijke arrangementen

Met uw bedrijf of netwerk naar festival Tweetakt, samen een voorstelling zien en vooraf eten in het restaurant in het feestelijke festivalcentrum op de Neude? Klik hier voor meer informatie.

Tweetakt ontvangt positief advies Fonds Podiumkunsten

Begin augustus kreeg Tweetakt een positieve beoordeling op de ingediende plannen bij het Fonds Podiumkunsten. Dat betekent dat Tweetakt voor de komende vier jaar de plannen tot uitvoer kan brengen en dat is mooi nieuws! Lees hier meer.

De Tweetaktsfeer van 2016

Wil je weten hoe het fort erbij lag afgelopen festival? Of wil je weten hoe gezellig het was in ons festivalhart op de Neude? Onze fotografen hebben het allemaal vastgelegd! Klik hier!

Winnaars Gouden Krekel 2016

Ter afsluiting van het Nederlands Theater Festival zijn de VSCD Toneelprijzen uitgereikt. Tweetakt feliciteert alle winnaars voor het ontvangen van een Gouden Krekel. Gefeliciteerd! Lees hier het volledige juryrapport.

Kaap gaat definitief op in Tweetakt

Beeldende kunst voor kinderen en families op Fort Ruigenhoek blijft volwaardig onderdeel van het festivalprogramma. Lees hier het hele nieuwsbericht!

Fonds Podiumkunsten
Mondriaan Fonds
Gemeente Utrecht
Provincie Utrecht
Fonds 21
K.F.Hein Fonds
Stadsschouwburg Utrecht
Bavaria
Brandmeesters
Pieter Smit
Friendly Fire

Deel deze pagina:

Facebook

Twitter

Sluit dit venster

Nieuwsbrief

Vul hier je gegevens in en ontvang speciale acties & updates!

Voornaam*:

Achternaam*:

Email*: