25 juni t/m 10 juli 2022

Festival Tweetakt

Van 25 juni t/m 10 juli strijkt Festival Tweetakt weer neer in Utrecht. Drie weken lang kun je je laten verrassen door optredens en voorstellingen en geniet je van lekker eten of een drankje op het festivalterras. Ieder jaar staan er zowel bekende bands als aanstormend talent op ons programma: je kunt keihard meezingen, maar ook nieuwe lievelingsbands ontdekken. Eerder deden bijvoorbeeld Snelle, Ronnie Flex, Mozes and The Firstborn, MEROL, Dave Budha, Amy Root en Robin Kester Tweetakt aan. Dit jaar ontdek je het festivalprogramma in onze twee festivalharten: op de Neude of op het groene Fort Ruigenhoek. Toegang tot de festivalharten en concerten is gratis.

Fort Ruigenhoek
Het fort is maar een kwartiertje fietsen vanaf het centrum, maar als je tussen de bunkers en onder de bomen op dit kleine eiland rondloopt, voelt de stad even heel ver weg. Op het fort vind je een uitgebreid muziekprogramma, intieme voorstellingen, bijzondere kunstinstallaties, waaronder de clitorisschommels van Nicolas Chuard en de zeehonden van Herman Lamers, en een groot terras onder de bomen.

De Neude
Op de bruisende Neude midden in het centrum van Utrecht gaan we tot in de late uurtjes door. Hier kom je napraten over een van de vele voorstellingen die we in de stad programmeren, kom je even aanwaaien voor een drankje of sta je de hele avond wild te dansen bij het muziekpodium. Door de week organiseren we bingo- en quizavonden, in het weekend ga je los tijdens de concerten of Silent Disco Nights.

Wil je het hele programma zien, meer weten over muziek op Tweetakt of ontdekken wat je kunt verwachten in onze festivalharten?

onze nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf je in en blijf op de hoogte van de laatste festivalnieuwtjes!

icon_arrow-back icon_arrow-prev icon_arrow-right icon_laicos-bf icon_laicos-gi icon_laicos-tt icon_laicos-ty spacer_wiggle-red icon_play