27 maart
t/m 14 juni

Tweetakt Passe-partout

Ook dit jaar is hij er weer: het Tweetakt Passe-partout! Voor een vast bedrag kun je met het passe-partout naar (bijna) alle voorstellingen en optredens van Festival Tweetakt 2020 én onbeperkt naar Fort Ruigenhoek.

Prijzen
Volwassenen: €85 – Bestel hier
Studenten: €55 – Bestel hier
CJP: €55 – Bestel hier
U-pas: €55 – Bestel hier
Tot 18 jaar: €39 – Bestel hier

Hoe het werkt:
*Bestel het gewenste passe-partout via de bovenstaande links. Hiervoor heb je een Tweetakt-account nodig (deze maak je tijdens het bestellen aan) en een digitale pasfoto voor op het passe-partout. Je passe-partout ligt vanaf de start van het festival voor je klaar bij de festivalkassa op de Neude.

*Je kunt met je Tweetakt Passe-partout één vrijkaart per voorstelling of optreden bestellen. Doe dit op tijd, want zodra een voorstelling is uitverkocht, zijn er ook geen vrijkaarten meer beschikbaar.

*Er zijn twee manieren om vrijkaarten te bestellen: via de website met je Tweetakt-account of met je pas bij de festivalkassa op de Neude.

*Alle bestelde vrijkaarten zijn terug te vinden in een overzicht in je online account.

*Het is niet mogelijk om vrijkaarten te bestellen voor theater- en dansvoorstellingen die (deels) gelijktijdig plaatsvinden. (Voor muziekoptredens in de Podiumkas geldt dit niet.)

*Heb je een vrijkaart besteld, maar besluit je toch niet te gaan? Laat het per e-mail weten aan kaartverkoop@tweetakt.nl, zodat we het kaartje weer beschikbaar kunnen stellen voor andere bezoekers.

*Voor Fort Ruigenhoek is het niet nodig om vooraf een vrijkaart te bestellen. Bij de kassa van het Fort je passe-partout laten zien is voldoende. Voor de voorstellingen op het Fort is het echter wél nodig om een vrijkaart te bestellen. Dat kan online of aan de kassa van het Fort.

Voorwaarden Tweetakt Passe-partout
*Het Tweetakt Passe-partout is strikt persoonlijk. Identificatie vindt plaats aan de hand van de pasfoto op de pas.

*Het passe-partout alleen geeft geen toegang tot voorstellingen en optredens. Er moet altijd een vrijkaartje voor het desbetreffende programmaonderdeel op de pas zijn geladen. Dit wordt gecontroleerd bij de entree.

*Na aanvang van een theater- of dansvoorstelling is toegang absoluut niet meer mogelijk. (Uitzondering: muziekoptredens in de Podiumkas op de Neude)

*Het programma van Festival Tweetakt 2020 is onder voorbehoud. Over wijzigingen die betrekking hebben op reeds bestelde vrijkaarten informeren we je per mail.

*Specifieke voorstellingen kunnen bij uitzondering worden uitgesloten van het passe-partout. Dit wordt altijd duidelijk vermeld op de desbetreffende voorstellingspagina’s.

onze nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf je in en blijf op de hoogte van de laatste festivalnieuwtjes!

icon_arrow-back icon_arrow-prev icon_arrow-right icon_laicos-bf icon_laicos-gi icon_laicos-tt icon_laicos-ty spacer_wiggle-red icon_play