27 maart
t/m 14 juni
nl en

Tweetakt Passe-partout

Ook dit jaar zal hij er zijn: het Tweetakt Passe-partout! Voor een vast bedrag kun je met het passe-partout naar (bijna) alle voorstellingen en optredens van Festival Tweetakt 2021 én onbeperkt naar Fort Ruigenhoek.

Prijzen

Volwassenen: €85 – Later beschikbaar voor editie 2021
Studenten: €55 – Later beschikbaar voor editie 2021
CJP: €55 – Later beschikbaar voor editie 2021
U-pas: €55 – Later beschikbaar voor editie 2021
Tot 18 jaar: €39 – Later beschikbaar voor editie 2021

Deze prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen ten alle tijden gewijzigd worden.

 

Hoe het werkt

 • Bestel het gewenste passe-partout via de bovenstaande links. Hiervoor heb je een Tweetakt-account nodig (deze maak je tijdens het bestellen aan) en een digitale pasfoto voor op het passe-partout. Je passe-partout ligt vanaf de start van het festival voor je klaar bij de festivalkassa op de Neude.
 • Je kunt met je Tweetakt Passe-partout één vrijkaart per voorstelling of optreden bestellen. Doe dit op tijd, want zodra een voorstelling is uitverkocht, zijn er ook geen vrijkaarten meer beschikbaar.
 • Er zijn twee manieren om vrijkaarten te bestellen: via de website met je Tweetakt-account of met je pas bij de festivalkassa op de Neude.
 • Alle bestelde vrijkaarten zijn terug te vinden in een overzicht in je online account.
 • Het is niet mogelijk om vrijkaarten te bestellen voor theater- en dansvoorstellingen die (deels) gelijktijdig plaatsvinden. Let op: voor muziekoptredens in de Podiumkas geldt dit niet.
 • Heb je een vrijkaart besteld, maar besluit je toch niet te gaan? Laat het per e-mail weten aan kaartverkoop@tweetakt.nl, zodat we het kaartje weer beschikbaar kunnen stellen voor andere bezoekers.

 

Voorwaarden Tweetakt Passe-partout

 • Het Tweetakt Passe-partout is strikt persoonlijk. Identificatie vindt plaats aan de hand van de pasfoto op de pas.
 • Het passe-partout alleen geeft geen toegang tot voorstellingen en optredens. Er moet altijd een vrijkaartje voor het desbetreffende programmaonderdeel op de pas zijn geladen. Dit wordt gecontroleerd bij de entree.
 • Na aanvang van een theater- of dansvoorstelling is toegang absoluut niet meer mogelijk. Uitzondering: muziekoptredens in de Podiumkas op de Neude.
 • Het programma van Festival Tweetakt 2021 is onder voorbehoud. Over wijzigingen die betrekking hebben op reeds bestelde vrijkaarten informeren we je per mail.
 • Specifieke voorstellingen kunnen bij uitzondering worden uitgesloten van het passe-partout. Dit wordt altijd duidelijk vermeld op de desbetreffende voorstellingspagina’s.
onze nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf je in en blijf op de hoogte van de laatste festivalnieuwtjes!

icon_arrow-back icon_arrow-prev icon_arrow-right icon_laicos-bf icon_laicos-gi icon_laicos-tt icon_laicos-ty spacer_wiggle-red icon_play