14 juni t/m 30 juni 2024
nl en
Dans op Festival Tweetakt in Utrecht

Passe-partout

Met een passe-partout kun je tijdens Festival Tweetakt onbeperkt naar theater- en dansvoorstellingen.

De verkoop van onze passe-partouts is ook van start. Met het Festival Tweetakt Passe-Partout kun je drie weekenden lang onbeperkt naar voorstellingen.

Passe-Partout Volwassen – € 75,00
Met deze pas kun je voor alle voorstellingen van Festival Tweetakt een ticket reserveren via de speciale Passe-Partout ticketshop in GUTS (mits niet uitverkocht). Je zult hiervoor binnen 2 werkdagen vanuit ons ticketsysteem GUTS een email ontvangen om je tickets te claimen.

Passe-Partout Onder 18/Student/U-pas – € 45,00
Als student of U-pas houder heb je recht op korting op de normale verkoopprijs van een Passe-Partout (€75), we vragen je dan wel bij de entree van iedere voorstelling om je studentenpas of je U-pas te tonen, samen met je QR-code voor de voorstelling.

Praktische informatie:
– De verkoop van de passe-partouts stopt op woensdag 1 mei 2024.
– Je kunt met je digitale passe-partout één vrijkaart per voorstelling of optreden bestellen, mits er nog kaartjes beschikbaar zijn
– Met je digitale pas kun je voor alle voorstellingen van Festival Tweetakt een ticket reserveren via de speciale Passe-Partout ticketshop in GUTS
– Na aankoop van je passe-partout zul je binnen 2 werkdagen vanuit ons ticketsysteem GUTS een email ontvangen om je tickets te claimen in deze shop. In deze mail staat precies uitgelegd hoe dit werkt.
– Geen zorgen om de beschikbaarheid van tickets in de eerste ronde kaartverkoop; we hebben genoeg kaartjes voor de passe-partout houders geblokkeerd!
– De link in de mail vanuit GUTS zal worden geüpdatet als er nieuwe voorstellingen online komen. Wanneer dat exact is kun je via onze nieuwsbrief en socials volgen.
– Heb je een vrijkaart besteld, maar besluit je toch niet te gaan? Je kunt via de GUTS app je kaartje weer vrijgeven, zodat een ander jouw plekje kan bemachtigen.
– Voor een handig overzicht van al je gekochte kaartjes raden we je aan de GUTS-app te downloaden
– Voor overige informatie en vragen verwijzen we je graag naar de GUTS support pagina: GET Protocol (guts.tickets)

 

 

 

onze nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf je in en blijf op de hoogte van de laatste festivalnieuwtjes.

icon_arrow-back icon_arrow-prev icon_arrow-right icon_laicos-bf icon_laicos-gi icon_laicos-tt icon_laicos-ty spacer_wiggle-red icon_play