Festival Tweetakt 2020
27 maart t/m 14 juni

Passe-partout

Voordelig naar alle voorstellingen, muziekoptredens en Fort Ruigenhoek!

Ook dit jaar is hij er weer: het Tweetakt-passe-partout! Voor 85 euro (volwassenen), 55 euro (CJP/studenten/U-pas) of 39 euro (iedereen jonger dan 18 jaar) kun je naar (bijna) alle voorstellingen en optredens van Festival Tweetakt 2018 én onbeperkt naar Fort Ruigenhoek.

Prijzen

Volwassenen          € 85    (bestellen)
Tot 18 jaar              € 39    (bestellen)
Studenten               € 55    (bestellen)
CJP                            € 55    (bestellen)
U-pas                        € 55    (bestellen)

Hoe werkt het Tweetakt-passe-partout?

– Bestel het gewenste passe-partout via de bovenstaande links. Hiervoor heb je een Tweetakt-account nodig (deze kan tijdens het bestellen worden aangemaakt) en een digitale pasfoto voor op het passe-partout. Je passe-partout ligt vanaf de start van het festival voor je klaar bij de festivalkassa op de Neude.

– Je kunt met je passe-partout één vrijkaart per voorstelling of optreden bestellen. Doe dit op tijd, want zodra een voorstelling is uitverkocht, zijn er ook geen vrijkaarten meer beschikbaar.

– Er zijn twee manieren om vrijkaarten te bestellen: met je Tweetakt-account op de website, of met je pas bij de festivalkassa op de Neude.

– Alle bestelde vrijkaarten zijn terug te vinden in een overzicht in je account op de website.

– Het is niet mogelijk om vrijkaarten te bestellen voor theater- en dansvoorstellingen die (deels) gelijktijdig plaatsvinden. (Voor muziekoptredens in de Podiumkas geldt dit niet.)

– Heb je een vrijkaart besteld, maar besluit je toch niet te gaan? Laat het dan alsjeblieft per e-mail weten aan kaartverkoop@tweetakt.nl, zodat we het kaartje weer beschikbaar kunnen stellen voor andere bezoekers.

– Voor Fort Ruigenhoek is het niet nodig om vooraf een vrijkaart te bestellen. Bij de kassa van het fort je passe-partout laten zien is voldoende. Voor de voorstellingen op het fort is het echter wél nodig om een vrijkaart te bestellen. Dat kan via de website, of bij de kassa van het fort.

Wat je ook moet weten over het Tweetakt-passe-partout:

– Het Tweetakt-passe-partout is strikt persoonlijk. Identificatie vindt plaats aan de hand van de pasfoto op de pas.

– Het passe-partout alleen geeft geen toegang tot voorstellingen en optredens. Er moet altijd een vrijkaartje voor het desbetreffende programmaonderdeel op de pas zijn geladen. Dit wordt gecontroleerd bij de entree.

– Na aanvang van een theater- of dansvoorstelling is toegang absoluut niet meer mogelijk. (Voor muziekoptredens in de Podiumkas op de Neude geldt dit niet.)

– Het programma van Festival Tweetakt 2020 is onder voorbehoud. Over wijzigingen die betrekking hebben op al bestelde vrijkaarten zal per e-mail worden geïnformeerd.

– Specifieke voorstellingen kunnen bij uitzondering worden uitgesloten van het passe-partout. In dat geval zal dit duidelijk worden vermeld op deze pagina.