14 juni t/m 30 juni 2024
nl en

Matt Tomasello

Van beroep is skateboarder Matt Tomasello computertechnicus, maar hij is wereldberoemd geworden door de Instagramfilmpjes van zijn virtuoze skateboardtrucs. Vooral de filmpjes waarvoor hij skateboards eigenhandig prepareert met originele uitvindingen zijn enorm populair. Een doorgezaagd board draait tijdens een sprong voor de helft om de as. Een ander blijkt voorzien van zijstukken met extra wieltjes die bij een sprong openklappen. Tweetakt vertoont op Fort Ruigenhoek Tomassello’s geprepareerde boards en een selectie uit zijn meest verbazingwekkende filmpjes. Kun je niet wachten tot Tweetakt? In deze YouTubevideo komen al heel wat spectaculaire trucs voorbij.

Matt Tomasello komt uit Boston, Amerika. Hij is lid van het skateboardcollectief Fancy Lad. Een collectief dat bekend staat om zijn creatieve skatevideo’s en niet-traditionele constructie van skateboards.

onze nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf je in en blijf op de hoogte van de laatste festivalnieuwtjes.

icon_arrow-back icon_arrow-prev icon_arrow-right icon_laicos-bf icon_laicos-gi icon_laicos-tt icon_laicos-ty spacer_wiggle-red icon_play