14 juni t/m 30 juni 2024
nl en

Kaartverkoop

Kaartjes kopen voor Tweetakt? Op deze pagina lees je waar dat kan, welke kortingen geldig zijn en hoe je contact opneemt met onze kaartverkoopafdeling.

De kaartverkoop voor Tweetakt 2024 is nog niet van start, we zullen op maandag 25 maart 2024 live gaan met de eerste voorstellingen en de passe-partout verkoop. Zodra de kaartverkoop voor Tweetakt 2024 van start gaat, vind je op deze pagina alle informatie.

Kaartverkoop voorstellingen
Kaartjes voor de voorstellingen van Tweetakt zijn uitsluitend te koop via deze website. Je kunt een kaartje voor een voorstelling aanschaffen via onze programmapagina. Houd deze pagina goed in de gaten, want er komen steeds nieuwe voorstellingen bij om uit te kiezen! Wil je meerdere voorstellingen bezoeken, dan ben je met een passe-partout voordeliger uit. Hiermee bezoek je drie weekenden lang onbeperkt voorstellingen.

Neude & Fort Ruigenhoek
De toegang tot de Neude en het (muziek)programma op die locatie is gratis. Je hebt ook geen kaartje of reservering nodig, maar kunt zo het terrein op lopen. De toegang tot Fort Ruigenhoek is €5,- (of €2,50 voor iedereen onder de 18 of met een kortingspas, zie de informatie onderaan deze pagina). Je kunt ter plekke bij de ingang van het terrein betalen. Heb je een kaartje voor een voorstelling op Fort Ruigenhoek, dan zit de toegang tot deze locatie inbegrepen in je ticket. Je hoeft dan dus geen toegang te betalen als je op het terrein aankomt, je hoeft alleen je kaartje te laten te zien.

Praktische informatie
Je kunt je kaartjes online met iDEAL of Bancontact (voor Belgische kaartkopers) afrekenen, waarna je per mail een bevestiging van je aankoop ontvangt. Je kunt ervoor kiezen de tickets te openen in de GUTS app of via de mail die je hebt ontvangen. Onder de knop ‘bekijk jouw tickets online’  in de mail worden op de dag van de voorstellingen je gekochte kaartjes in de vorm van een QR code zichtbaar. De QR code geeft toegang tot de voorstelling of het optreden. Zorg er dus voor dat je in je mail of GUTS-app kunt als je bij de ingang van de voorstelling bent. Een printscreen of papieren print maken van deze QR code werkt niet, omdat de QR zich continu vernieuwd i.v.m. veiligheid.

Heb je online tickets gekocht maar geen e-mail ontvangen? Controleer dan je spambox. Zijn ze daar ook niet? Neem dan contact op met ons kaartverkoop team via kaartverkoop@tweetakt.nl

Let op: Kom op tijd. Toegang tot de zaal is na de vermelde aanvangstijd niet meer mogelijk. Dit geldt niet voor de tijdslots op Fort Ruigenhoek.

Festival Tweetakt is in verband met de veiligheid van ons personeel een cashless evenement.

Contact kassa
Heb je een vraag over de kaartverkoop van Tweetakt? Bel dan met (030) 7116642 of mail je vraag naar kaartverkoop@tweetakt.nl.

Kaartjes kopen met korting
Kaartjes met korting (studentenkorting of U-pas) zijn alleen geldig op vertoon van een geldige kortingspas. De prijs van een kortingskaartje verschilt per voorstelling. Kijk bij de voorstelling van jouw keuze voor de entreeprijs.

onze nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf je in en blijf op de hoogte van de laatste festivalnieuwtjes.

icon_arrow-back icon_arrow-prev icon_arrow-right icon_laicos-bf icon_laicos-gi icon_laicos-tt icon_laicos-ty spacer_wiggle-red icon_play