Festival Tweetakt 2020
27 maart t/m 14 juni

Kaartverkoop

Tweetakt-passe-partout

Met een passe-partout kun je op Festival Tweetakt 2020 onbeperkt naar theater, muziek en kunst! De verkoop van het passe-partout voor Tweetakt 2020 start in november 2019.

Kaartverkoop via internet

Entreekaarten voor de voorstellingen, optredens en de kunstexpositie zijn te koop via deze website. Ga hiervoor naar het programmaschema. Entreekaarten kunnen met creditcard of via IDEAL betaald worden. Je ontvangt per e-mail een bevestiging van je aankoop en een e-ticket.
Een e-ticket wordt bij de entree van de voorstelling of het muziekoptreden gescand vanaf je telefoon of een print. De eventueel op het e-ticket vermelde korting is alleen geldig op vertoon van een geldige kortingspas.
Let op: de bevestigingsmail zelf is dus geen toegangsbewijs!

Geen smartphone of printer? Dan kun je bij de kassa met uw bestelnummer een papieren kaartje ophalen. Kom op tijd. Na de vermelde aanvangstijd is toegang tot de zaal niet meer mogelijk, met uitzondering van optredens in de Podiumkas. Gekochte toegangskaarten kunnen niet worden geruild of geretourneerd.

Entreekaarten met korting

Entreekaarten met reductie (studentenkorting of korting met CJP-pas of U-pas) zijn alleen geldig op vertoon van een geldige kortingspas. De PODIUM Cadeaukaart is geldig. Kijk bij de betreffende voorstelling voor de entreeprijs van een kortingskaartje.

Let op: de kortingen zijn niet voor alle voorstellingen geldig. De korting geldt niet voor entreekaarten voor Fort Ruigenhoek en de meeste optredens in de Trekkerschuur, Minitheater en Podiumkas.

Contact met de kassa

Voor extra informatie over kaartverkoop kun je bellen met 030-7116640.