27 maart
t/m 14 juni
nl en
Kaartjes kopen Tweetakt_Kaartverkoop Tweetakt
© Jelmer de Haas

Kaartverkoop

Kaartjes kopen voor Tweetakt? Op deze pagina lees je waar dat kan, welke kortingen geldig zijn en hoe je contact opneemt met onze kaartverkoopafdeling.

Online Kaartverkoop Tweetakt
Kaartjes kopen voor Tweetakt? Tickets voor de voorstellingen, optredens en de kunstexpositie van Tweetakt zijn te koop via deze website. Als er kaarten in de verkoop gaan voor Festival Tweetakt 2021, zie je op de programmapagina welke dat precies zijn. Houd deze pagina goed in de gaten, want er komen steeds meer voorstellingen bij om uit te kiezen!

Je kunt je kaartjes met creditcard of iDEAL afrekenen, waarna je per mail een bevestiging van je aankoop en een e-ticket ontvangt. Dit e-ticket geeft toegang tot de voorstelling of het optreden. Alleen de bevestigingsmail is dus geen toegangsbewijs! De QR-code van het e-ticket wordt gescand aan de deur. Download je ticket op je smartphone/tablet of neem je uitgeprinte e-ticket mee. Geen smartphone of printer? Dan kun je bij de kassa met het bestelnummer een fysiek kaartje ophalen. Heb je online tickets gekocht maar geen e-mail ontvangen? Controleer dan je spambox. De Podium Cadeaukaart is bij ons ook geldig, ook bij bestellingen van meer dan €50!

Let op: Kom op tijd, want na de vermelde aanvangstijd is toegang tot de zaal niet meer mogelijk.

Kassa op locatie
De centrale kassa vind je op Festivalplein De Neude. Hier kun je kaartjes kopen voor alle evenementen op Tweetakt. Bij Fort Ruigenhoek is een kassa voor de entree tot het Fort en de voorstellingen die daar plaatsvinden. Bij de kassa’s in de theaters kun je vanaf een uur voor aanvang kaartjes kopen voor de voorstellingen die daar plaatsvinden. Tijdens het festival vind je kassa’s op de volgende locaties: Stadsschouwburg Utrecht, Theater Kikker, Podium Hogewoerd, Paardenkathedraal, Akademietheater (HKU), de Bibliotheek en de Theaterschool. Let op! Op alle locaties van Festival Tweetakt geldt pin-only.

Kaartjes kopen met korting
Gekochte kaarten met korting (studentenkorting of korting met CJP-pas of U-pas) zijn alleen geldig op vertoon van een geldige kortingspas. De prijs van een kortingskaartje verschilt bij voorstelling. Kijk bij de voorstelling van jouw keuzen voor de entreeprijs. Let op: de korting is niet van toepassing op de entree voor Fort Ruigenhoek en de meeste optredens in de Trekkerschuur en Podiumkas.

Tweetakt Passe-partout
Alle voorstellingen zien met fikse korting? Met een passe-partout kun je tijdens Festival Tweetakt 2021 onbeperkt genieten van theater, muziek en kunst! Het passe-partout voor Tweetakt 2021 is nog niet verkrijgbaar. Zodra deze beschikbaar is, komt dit hier te staan.

Kaarten ruilen of retourneren
Gekochte toegangskaarten kunnen niet worden geruild of geretourneerd.

Contact kassa
Heb je een vraag over de kaartverkoop van Tweetakt? Bel dan met 030-7116642 of mail je vraag naar kaartverkoop@tweetakt.nl.

onze nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf je in en blijf op de hoogte van de laatste festivalnieuwtjes!

icon_arrow-back icon_arrow-prev icon_arrow-right icon_laicos-bf icon_laicos-gi icon_laicos-tt icon_laicos-ty spacer_wiggle-red icon_play