16 juni t/m 2 juli 2023
nl en
Kaartjes kopen Tweetakt_Kaartverkoop Tweetakt
© Jelmer de Haas

Kaartverkoop

Kaartjes kopen voor Tweetakt? Op deze pagina lees je waar dat kan, welke kortingen geldig zijn en hoe je contact opneemt met onze kaartverkoopafdeling.

Online kaartverkoop Festival Tweetakt

Kaartjes voor de voorstellingen, optredens en de kunstexpositie van Tweetakt zijn uitsluitend te koop via deze website. Wanneer de kaartjes voor Festival Tweetakt 2023 in de verkoop gaan, zie je deze verschijnen op de programmapagina. Houd deze pagina goed in de gaten, want er komen steeds nieuwe voorstellingen bij om uit te kiezen!

Je kunt je kaartjes met creditcard of iDEAL afrekenen, waarna je per mail een bevestiging van je aankoop en een e-ticket ontvangt. Dit e-ticket geeft toegang tot de voorstelling of het optreden. Alleen de bevestigingsmail is dus geen toegangsbewijs! De QR-code van het e-ticket wordt gescand aan de deur. Download je ticket op je smartphone/tablet of neem je uitgeprinte e-ticket mee. Heb je online tickets gekocht maar geen e-mail ontvangen? Controleer dan je spambox.

Let op: Kom op tijd. Toegang tot de zaal is na de vermelde aanvangstijd niet meer mogelijk. Dit geldt niet voor de tijdsloten Kunst op Fort Ruigenhoek.

Kaartjes ruilen of retourneren
Gekochte toegangskaartjes kunnen alleen worden geruild of geretourneerd, wanneer je coronagerelateerde klachten hebt. In dat geval kun je tot 10.00 uur op de dag van de voorstelling mailen naar kaartverkoop@tweetakt.nl.

Contact kassa
Heb je een vraag over de kaartverkoop van Tweetakt? Bel dan met (030) 7116642 of mail je vraag naar kaartverkoop@tweetakt.nl.

Kaartjes kopen met korting
Gekochte kaartjes met korting (studentenkorting of korting met CJP-pas of U-pas) zijn alleen geldig op vertoon van een geldige kortingspas. De prijs van een kortingskaartje verschilt per voorstelling. Kijk bij de voorstelling van jouw keuzen voor de entreeprijs. De Podium Cadeaukaart is bij ons geldig, ook bij bestellingen van meer dan €50,-.

Geef Tweetakt-kaartjes cadeau met de Podium Cadeaukaart! Bestellen doe je hier.

onze nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf je in en blijf op de hoogte van de laatste festivalnieuwtjes

icon_arrow-back icon_arrow-prev icon_arrow-right icon_laicos-bf icon_laicos-gi icon_laicos-tt icon_laicos-ty spacer_wiggle-red icon_play