Festival Tweetakt 2019
29 maart t/m 16 juni

Kaartverkoop

Pin only

Festival Tweetakt is een pin only festival. Het is dus alleen mogelijk om met PIN te betalen bij de kassa, in het café en restaurant.

Kaartverkoop Fort Ruigenhoek

De kunsttentoonstelling op Fort Ruigenhoek in Groenekan is toegankelijk met een entreekaart voor het fort. Entreekaarten zijn te koop bij de kassa van Fort Ruigenhoek. De prijzen zijn als volgt:

0 – 3 jaar – gratis
4 -17 jaar – €5
Volwassenen – €8

Entreekaarten met korting

Entreekaarten met reductie (studentenkorting of korting met CJP-pas of U-pas) zijn alleen geldig op vertoon van een geldige kortingspas. De PODIUM Cadeaukaart is geldig. Kijk bij de betreffende voorstelling voor de entreeprijs van een kortingskaartje.

Let op: de kortingen zijn niet voor alle voorstellingen geldig. De korting geldt niet voor entreekaarten voor Fort Ruigenhoek en de meeste optredens in de Trekkerschuur, Minitheater en Podiumkas.

Tweetakt-passe-partout

Voor 85 euro (volwassenen), 55 euro (studenten/CJP-pas/U-pas) of 39 euro (iedereen jonger dan 18 jaar) kun je op Festival Tweetakt onbeperkt naar theater, muziek en beeldende kunst! Lees hier meer over het bestellen van het passe-partout, de algemene voorwaarden en het reserveren van vrijkaarten.

Kaartverkoop via internet

Entreekaarten voor de voorstellingen, optredens en de kunstexpositie zijn te koop via deze website. Ga hiervoor naar het programmaschema. Entreekaarten kunnen met creditcard of via IDEAL betaald worden. Je ontvangt per e-mail een bevestiging van je aankoop en een e-ticket.
Een e-ticket wordt bij de entree van de voorstelling of het muziekoptreden gescand vanaf je telefoon of een print. De eventueel op het e-ticket vermelde korting is alleen geldig op vertoon van een geldige kortingspas.
Let op: de bevestigingsmail zelf is dus geen toegangsbewijs!

Geen smartphone of printer? Dan kun je bij de kassa met uw bestelnummer een papieren kaartje ophalen. Kom op tijd. Na de vermelde aanvangstijd is toegang tot de zaal niet meer mogelijk, met uitzondering van optredens in de Podiumkas. Gekochte toegangskaarten kunnen niet worden geruild of geretourneerd.

Kaartverkoop aan de kassa op het Festivalplein

 De kassa- en informatiebalie bevindt zich op het Festivalplein op de Neude. De kassa- en informatiebalie is van vrijdag 29 maart t/m zondag 14 april 2019 dagelijks geopend van 10.00 tot 22.00 uur. Aan de festivalkassa kun je entreekaarten kopen en reserveringen afhalen.

Entreekaarten kopen op locatie van de voorstelling

Vanaf een uur voor aanvang van de voorstelling kun je ook entreekaarten kopen op de locatie van de voorstelling. Voor voorstellingen op het Festivalplein op de Neude – in de Trekkersschuur, Minitheater en Podiumkas – kun je terecht bij de festivalkassa op het Festivalplein. Eenmaal gekochte entreekaarten kunnen niet meer worden geruild of geretourneerd.

Contact met de kassa

Voor extra informatie over kaartverkoop kun je bellen met 030-7116640.