14 juni t/m 30 juni 2024
Tweetakt Taste ticket

Food, Silent Disco & Bands @ De Neude

Ontdek de bands van morgen voordat ze doorbreken bij het grote publiek, waag een dansje tijdens één van de silent disco avonden of trap je borrel bij ons af. We verwelkomen je graag op ons festivalhart op de Neude!

Live muziek en silent disco

Het festivalhart op de Neude is van donderdag tot en met zondag open. Dit jaar doen kun je onder het genot van een hapje en drankje onder andere genieten van de muziek van Droom Dit en QUANZA. Check het hele muziekprogramma van dit jaar hier. Als de livemuziek is afgelopen, is het tijd voor onze beruchte Silent Disco. Dans je mee tot in de late uurtjes?

Snacks please!

Op 14, 20, 21, 27 en 28 juni hebben we voor de die-hard borrelaars onder ons wat leuks. Met het Tweetakt Taste ticket krijg je een uitgebreide borrelplank voor 2 personen inclusief 2 drankjes t.w.v. 29,50 voor slechts 18,95! Wel even van tevoren reserveren. 😉

Onze rijkgevulde borrelplank bevat heerlijke oesterzwambitterballen, Utrechtse Oude-Gracht kaas, gepofte groenten, olijven, nootjes en platbrood met dips als doperwten-aioli en hummus.

Reserveer hier jouw Tweetakt Taste Ticket en begin jouw do- of vrij-mi-bo alvast goed!

 

Win-actie Tweetakt Taste

Dit jaar verloten we Tweetakt Taste Tickets! Om kans te kunnen maken op een avondje gratis borrelen vul je onderstaand formulier in. Wie weet zien we jou en een vriend(in) straks wel op de Neude! Winnaars worden uiterlijk 5 juni op de hoogte gesteld via e-mail.

Naam(Vereist)
Houd mij op de hoogte van festivalnieuwtjes(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
onze nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf je in en blijf op de hoogte van de laatste festivalnieuwtjes.

icon_arrow-back icon_arrow-prev icon_arrow-right icon_laicos-bf icon_laicos-gi icon_laicos-tt icon_laicos-ty spacer_wiggle-red icon_play