14 juni t/m 30 juni 2024

woensdag 05 juli 2023

Voorstelling gemist?

Deze Tweetaktvoorstellingen zijn de komende tijd ook nog op andere locaties te zien.

What Remains – Ultima Vez

What Remains is een verhaal over beginnen en eindigen, over staan op het uiterste van een levenslijn, op het punt waar je als kind begint of waar je als oudere eindigt. De poëzie van het veranderen als mens, het maken van herinneringen en de angst om deze te verliezen.

Op 12 en 13 augustus is de dansvoorstelling te zien op Theaterfestival Boulevard in Den Bosch.

>> bestel hier je kaartje

Analoog – Louis Janssens/Willem de Wolf

Analoog wordt een intergenerationele voorstelling waarin wordt gezongen en gesproken over de kindertijd, over moeders en over zoekende ontwrichtende liefdes. Een partituur over afgelegde en gewenste leerprocessen. Over vroeger en later maar ook over hoe jezelf als jonge – of oudere – mens te positioneren binnen de wereld. Een voorstelling als een grote open vlakte waarop Willem met muziek, tekst en beeld terugblikt en vooruitkijkt en Louis vooruitblikt en terugkijkt. En ergens in dit kluwen van blikrichtingen kijken ze elkaar op een gegeven moment natuurlijk aan.

Van 11 tot 13 september is de voorstelling te zien op het Nederlands Theaterfestival, in Theater Bellevue in Amsterdam.

>> bestel hier je kaartje

MIJNMIJNMIJN – coupdeboule

Ik kan doen wat ik wil met MIJN hoofd. In MIJN hoofd kan alles. In dat hoofd dat jij hebt dat van MIJ is kan ik alles laten gebeuren, ik begin met MIJN hoofd naar MIJNMIJNMIJN te sturen, een voorstelling over hebberigheid, toe-eigening en grenzen stellen. Wat leuk dat je komt kijken naar MIJNMIJNMIJN met MIJN hoofd. Ik kijk er naar uit MIJN hoofd daar te zien.

MIJNMIJNMIJN speelt in september en oktober op verschillende locaties. Meer informatie wordt later bekend gemaakt.

>> meer informatie

Nuggets – Maxim Storms

Maxim Storms geeft in al zijn werk stem aan personages die ‘de onmogelijkheid’ beproeven of verbijten. NUGGETS wordt een nieuwe etappe in die zoektocht van filosofische kwetsuren. In Storms nieuwe fysieke solo (de)construeert hij het individu dat zich staande houdt in de hedendaagse ‘we-want-more’-maatschappij on speed. Maxim doet dit in zijn (geroemde) groteske speelstijl en (kenmerkende en unieke) ritmische taalconstructies.

Op 9 december speelt Maxim Storms zijn solo in de Stadsschouwburg Utrecht.

>> bestel hier je kaartje

Alles wat nog bedacht moet worden – Non Creators Company

Alles wat nog bedacht moet worden is een voorstelling voor iedereen vanaf 5 jaar met een eigen wil. Een voorstelling vol dwaling, controlezucht en ongehoorzaamheid. Een associatieve ode aan de fantasie en de toeval. Over alles wat misschien niet kan waarvan niemand weet hoe het afloopt.

Op 16 en 17 september speelt Alles wat nog bedacht moet worden in Enschede.

>> meer informatie

onze nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf je in en blijf op de hoogte van de laatste festivalnieuwtjes.

icon_arrow-back icon_arrow-prev icon_arrow-right icon_laicos-bf icon_laicos-gi icon_laicos-tt icon_laicos-ty spacer_wiggle-red icon_play