14 juni t/m 30 juni 2024

dinsdag 12 april 2022

Vacature: theatertechnicus

Festival Tweetakt zoekt een ervaren theatertechnicus

Festival Tweetakt zoekt voor tijdens Tweetakt 2022 (25 juni t/m 10 juli 2022) een creatieve allround theatertechnicus.

Festival Tweetakt in Utrecht is een kunstenfestival voor iedereen. Met theater- en dansvoorstellingen, muziekoptredens, beeldende kunst, interactieve installaties en meer. Door jonge talenten en ervaren makers, uit Utrecht, uit Nederland en België, maar ook van ver daarbuiten. Het programma is geschikt voor alle leeftijden, van kleuters tot jongeren tot opa’s en oma’s. De volgende editie vindt plaats van 25 juni t/m 10 juli 2022. Festival Tweetakt vindt plaats op de Neude, in verschillende Utrechtse theaters en op Fort Ruigenhoek.

Functieomschrijving

Voor ons tijdelijke theater op Fort Ruigenhoek, het Forttheater, is Festival Tweetakt op zoek naar een allround theatertechnicus die de bezoekende (internationale) gezelschappen ontvangt en technisch bijstaat. Je houdt van improviseren, bent handig met rigging en licht, let goed op de veiligheid en kan waar nodig leiding geven aan collega’s. De voorstellingen in het Forttheater vinden plaats van donderdag tot en met zondag. Idealiter help je ook mee de techniek in het theater op te bouwen voor het festival en af te breken na het festival.

Wat vragen wij?

  • relevante werkervaring in een soortgelijke functie
  • goede kennis van licht en rigging is een pre
  • flexibel, georganiseerd, stressbestendig en oplossingsgericht
  • goede communicatieve vaardigheden
  • enthousiaste houding
  • ruime beschikbaarheid in de festivalperiode

Wij bieden:

  • een dynamische werkomgeving
  • een enthousiast en bevlogen team bestaande uit veelal jonge mensen
  • een functie die op ZZP basis wordt ingekleed conform de CAO Poppodia & -festivals

Geïnteresseerd? Je sollicitatie, bestaande uit een motivatiebrief en CV, kun je t/m 24 april per mail sturen aan Milou Smit via m.smit@tweetakt.nl, o.v.v. ‘sollicitatie theatertechnicus’. We laten je dan zo snel mogelijk weten of je wordt uitgenodigd voor een gesprek.

We streven ernaar dat onze organisatie, medewerkers, programma en publiek een afspiegeling vormen van onze samenleving. Festival Tweetakt is een kunstenfestival voor iedereen. Daarom nodigen wij iedereen van harte uit om te reageren.

onze nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf je in en blijf op de hoogte van de laatste festivalnieuwtjes.

icon_arrow-back icon_arrow-prev icon_arrow-right icon_laicos-bf icon_laicos-gi icon_laicos-tt icon_laicos-ty spacer_wiggle-red icon_play