14 juni t/m 30 juni 2024

woensdag 22 maart 2023

Vacature: stagiair(e) educatie

Festival Tweetakt zoekt stagiair(e) educatie voor Tweetakt 2023 

Over Festival Tweetakt
Festival Tweetakt is een festival vol theater, dans, muziek, beeldende kunst en interactieve installaties. Door jonge talenten en bekende namen, uit Utrecht, uit Nederland en België, maar ook van ver daarbuiten. Het programma is geschikt voor alle leeftijden, van kleuters tot jongeren tot opa’s en oma’s. Festival Tweetakt duurt drie weken en vindt plaats op verschillende locaties in stad: de bruisende Neude, midden in het centrum, het avontuurlijke, groene eiland Fort Ruigenhoek en in diverse theaters in Utrecht. De volgende editie vindt plaats van 16 juni t/m 2 juli 2022. Meer zien van het festival? Bekijk onze Instagram of de TikTok hieronder.

 

Stageomschrijving
Onze educatie-afdeling bedenkt en maakt een breed aanbod van educatieprogramma voor zowel schoolklassen als vrij publiek. De afdeling organiseert nagesprekken, theaterworkshops, rondleidingen langs kunstinstallaties, natuureducatieprojecten, voorstellingsbezoeken en meer. Als stagiair educatie ondersteun je de afdeling bij allerlei verschillende taken. Je benadert scholen, ontwikkelt rondleidingen, workshops en ander educatiemateriaal, geeft zelf workshops (aan zowel basisschoolklassen en jongeren) en ontvangt klassen. Er is veel ruimte om te doen wat je leuk vindt, eigen ideeën aan te dragen en iets nieuws te leren. De stage is van mei tot begin juli, overleg over de begin en einddatum is mogelijk. Het is fijn als je ruim beschikbaar bent tijdens het festival en de week ervoor (12 juni tot en met 2 juli). Een beetje ervaring met lesgeven of voor een klas staan is een pre.

Wij bieden:
– een gezellige, inspirerende en dynamische werkomgeving
– een enthousiast en bevlogen team met veel jonge mensen
– een breed netwerk in de theater-, muziek-, festival- en kunstsector
– gratis heel veel mooie voorstellingen en concerten ontdekken tijdens het festival
– een stagevergoeding van €375,- per maand (bij full time)

Lijkt het je leuk om onze nieuwe stagiair(e) educatie te worden? Stuur per e-mail een motivatie plus CV naar Relinde Burgerhoudt via r.burgerhoudt@tweetakt.nl, o.v.v. ‘stage educatie’. Vragen kunnen ook naar dit e-mailadres gestuurd worden.

Festival Tweetakt streeft naar een personeelsbestand dat een afspiegeling is van onze samenleving. Wij vinden een inclusieve werkomgeving, waarbinnen verschillende perspectieven worden gehoord, van essentieel belang. Onze deuren en vacatures staan nadrukkelijk open voor iedereen.

onze nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf je in en blijf op de hoogte van de laatste festivalnieuwtjes.

icon_arrow-back icon_arrow-prev icon_arrow-right icon_laicos-bf icon_laicos-gi icon_laicos-tt icon_laicos-ty spacer_wiggle-red icon_play