14 juni t/m 30 juni 2024
nl en
Nieuws

woensdag 07 oktober 2020

Tweetakt is terug met een gloednieuwe editie!

Goed nieuws! Festival Tweetakt komt terug met een gloednieuwe editie! Van vrijdag 2 april tot en met zondag 16 mei 2021 kun je opnieuw genieten van theater, dans, muziek en kunst.

We weten natuurlijk nog niet precies hoe de situatie er volgend jaar uit zal zien, maar uiteraard houden we rekening met alle coronamaatregelen die op dat moment gelden.

Een aantal programmaonderdelen van vorig jaar zijn aankomende editie alsnog te zien op Tweetakt. Het festival zal bijvoorbeeld weer geopend worden door het Tweetakt Orkest en ook hetpaleis / fABULEUS / Moussem Nomadisch Kunstencentrum en Superamas spelen de voorstellingen die dit jaar gepland stonden. Natuurlijk wordt er achter de schermen ook hard gewerkt aan het programmeren van nieuwe voorstellingen. Theater Artemis zal bijvoorbeeld hun nieuwste voorstelling Het eind van het begin van het einde spelen.

Binnenkort gaan de eerste voorstellingen al in de verkoop. Houd daarvoor de website en onze social media kanalen goed in de gaten.

onze nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf je in en blijf op de hoogte van de laatste festivalnieuwtjes.

icon_arrow-back icon_arrow-prev icon_arrow-right icon_laicos-bf icon_laicos-gi icon_laicos-tt icon_laicos-ty spacer_wiggle-red icon_play