14 juni t/m 30 juni 2024

woensdag 01 september 2021

Tips voor jonge muziekfanaatjes

Onze tips voor kleine festivalbezoekers met een grote liefde voor muziek.

Een overzicht van al onze (gratis) concerten met muziek voor kinderen én ouders.

Djurre de Haan | 3 september

In de ‘indiepop voor beginners’ van Djurre de Haan worden gevoelige onderwerpen op een luchtige manier aangesneden. De liedjes zijn geschikt voor ouders en kinderen en staan vol met zinnetjes die je niet meer uit je hoofd krijgt.

> reserveer je gratis kaartjes

Cowboy op de fiets | 9 september t/m 12 september

Met de wind in de rug in het licht van de zon, over bergen en door dalen, beleeft een cowboy op de fiets zijn avontuur. Hij ontmoet De Lente in levende lijve, ontdekt spoken door heel het land en voelt voor het eerst de liefde… Een indieshow voor ouders en kinderen!

> reserveer je gratis kaartjes

Dynamo Mundi | 9 t/m 12 september

Dynamo Mundi is het blaasorkest van Jos Zandvliet en Septimia Kuhlmann. Verwacht een bruisende mix van Balkan, Caribbean en Agricultuur. Meezingen, klappen, dansen? Dat kan, en kinderen mogen hun eigen instrument meenemen om mee te doen.

> koop je kaartjes

Sounds like juggling | 10 t/m 12 september

Componist Arthur Wagenaar en jongleur Guido van Hout bundelen hun krachten, en laten muziek en jongleren tot iets heel nieuws versmelten. Dankzij zelfgebouwde instrumenten wordt jongleren muziek, en maak je muziek door te jongleren.

> koop je kaartjes

De muziekkaravaan van Noord-Afrika | 12 september

In muziektheatervoorstelling de Muziekkaravaan van Noord-Afrika volgen we het spoor van de oude karavanen en nemen we je mee naar Marokko, Algerije, Tunesië, Libië en Egypte, waar je kennis maakt met de unieke geschiedenis en muzikale tradities van deze landen.

> koop je kaartjes

onze nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf je in en blijf op de hoogte van de laatste festivalnieuwtjes.

icon_arrow-back icon_arrow-prev icon_arrow-right icon_laicos-bf icon_laicos-gi icon_laicos-tt icon_laicos-ty spacer_wiggle-red icon_play