14 juni t/m 30 juni 2024

donderdag 08 juni 2023

Smullen op Tweetakt

Leuk hoor, al die voorstellingen, concerten en kunstinstallaties. Maar minstens zo belangrijk: wat staat er tijdens Tweetakt op het menu?

lunch & diner

Op ons festival word je verrast door bijzonder originele soepjes, geen saaie kommetjes hier! Zo hebben we een koude soep met watermeloen, tomaat en waterkers en een warme soep met knolselderij en hazelnoot. Er zijn ook broodjes te verkrijgen. Denk bijvoorbeeld aan een broodje met gerookte feta en pulled oesterzwam of een hotdog van wortel, rauwkost, bbq-salsa, knoflook hangop en krokante uitjes.

Voor de wat grotere trek staan er verschillende zomerse saladebowls op het menu, met bulgur of boekweit en vol met lekkere dingen als krokante tuinbonen, gerookte wortels en pulled paddenstoelen. En natuurlijk kunnen we de frietjes niet vergeten.

hapjes & drankjes

Ook voor de kleine trek is er genoeg om uit te kiezen. Zo vind je op onze kaart bijvoorbeeld oesterzwambitterballen, broodjes met dip en pimientos de padron. Kun je niet kiezen, dan bestel je voor 16,50 een uitgebreide, luxe borrelplank vol lekkere hapjes om te delen. Lekker in combinatie met een biertje van onze speciaalbierbar op de Neude, zoals de Ondersteboven Hangende Harry Weizen-IPA of een van de spannende limonades van de Roze Bunker. Of bouw op Fort Ruigenhoek je eigen aardappeltwister!

zoete trek

Zin in een iets zoets? Bij onze koffies kun je onder andere genieten van bananenbrood, boterkoek en brownies. Wij rekenen erop dat het prachtig weer wordt, en dus kunnen ijsjes op onze kaart natuurlijk ook niet ontbreken.

Al deze gerechten kun je proeven in onze festivalharten op Fort Ruigenhoek en de Neude. Lees hier wat er daar nog meer te beleven is.

Omdat wij duurzaamheid en een kleine voetafdruk belangrijk vinden, zijn alle gerechten op onze kaart vegetarisch, en is een groot deel van de gerechten vegan. 

onze nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf je in en blijf op de hoogte van de laatste festivalnieuwtjes.

icon_arrow-back icon_arrow-prev icon_arrow-right icon_laicos-bf icon_laicos-gi icon_laicos-tt icon_laicos-ty spacer_wiggle-red icon_play