14 juni t/m 30 juni 2024

vrijdag 16 juni 2023

Silent Disco Nights

Dans tot in de late uurtjes op de Neude, elke avond een ander thema!

Als de live muziek is afgelopen, gaan we door in de Silent Disco op de Neude. Elke donderdag t/m zondag vanaf 23:00u tot in de late uurtjes! Je kunt iedere avond kiezen uit drie kanalen.

Van ABBA tot Antoon, van Oasis tot Oya Lele en van September tot S10. Op Kanaal Blauw & Kanaal Groen hoor je de grootste hits van de 70’s tot nu.

Kanaal Rood is onze themadisco, met iedere avond een andere afspeellijst. Van happy hardcore tot latin en van Nederlandstalige hitjes tot een Taylor-Swift-fanavond. Check hieronder welk thema je op welke dag kunt verwachten.

16 juni: disco

Dancing queens, opgelet! Op 16 juni gooien we ABBA, de Bee Gees, Boney M. en Gloria Gaynor de mix en dans jij de hele nacht op de lekkerste discohitjes uit de jaren 70 en 80. Haal de glitters en flared jeans maar alvast uit de kast.

17 juni: fanavond

staan alle drie de kanalen in het teken van De Grote Tweetakt Fanavond. Luister jij naar Harry & Taylor, ABBA & Queen of Coldplay & Imagine Dragons?

KANAAL ROOD: Taylor Swift & Harry Styles
Kun jij ook niet wachten tot de Eras Tour EINDELIJK naar Nederland komt? Of smaakte het concert van Harry Styles vorig weekend naar meer? Kom de hele avond dansen en meezingen met liedjes van Taylor & Harry. Wij beloven je alvast: dit wordt een avond die je je All Too Well gaat kunnen herinneren.

KANAAL BLAUW: Queen & ABBA
Op Kanaal Blauw komen vanavond al je favoriete liedjes van ABBA en Queen voorbij. Ga los op Don’t Stop Me Now en Gimme! Gimme Gimme! of gooi al je emoties eruit als Love Of My Life en Lay All Your Love On Me voorbij komen.

KANAAL GROEN: Coldplay & Imagine Dragons
Helaas is er geen Kanaal Geel, maar dat mag de pret niet drukken! We spelen Yellow vanavond lekker af op Kanaal Groen, samen met heel veel nieuwe liedjes van Coldplay. Ook als Fire Breather ben je op Kanaal Groen vanavond op je plek, want Coldplay en Imagine Dragons delen dit kanaal.

18 juni: 00’s

Hey Ya! Vanavond hoor je de muziek waar alle millennials groot mee zijn geworden. Een throwback naar schoolfeestjes en eerste avondjes uit. Shakira, Robbie Williams, Rihanna, Natasha Bedingfield & David Guetta. I Gotta Feeling That Toninght’s Gonna Be A Good Night!

22 juni: 10’s

Later kunnen we aan onze kleinkinderen vertellen dat wij leefden in de culturele goudmijn van de jaren 10, waarin instant classics als Sexy Als Ik Dans van Nielsson uitkwamen. Maar nu kunnen we er al op dansen! Verwacht nummers als Wrecking Ball, Papaouitai, Royals, Grenade & Last Friday Night.

23 juni: latin

Van ROSALÍA tot Daddy Yankee, vanavond dans je met Kanaal Rood op de meest aanstekelijke Spaanstalige muziek.

24 juni: throwback

Ben je op 24 juni ’s nachts in de buurt van de Neude, wees dan niet verbaasd als je mensen luidkeels mee hoort zingen met liedjes van K3, Kinderen voor Kinderen, Mega Mindy, Ralf, One Direction of Lisa, Amy en Shelley. Op onze Throwbackavond dans je op Kanaal Rood op dezelfde liedjes waar je als achtjarige megafan van was. Een tikkeltje fout, lekker kinderachtig, druipend van nostalgie en 100% geschikt om keihard mee te blèren

25 juni: 90’s

Kom dansen op Britney Spears, Madonna, Backstreet Boys & Nirvana. Een throwback naar de tijd van flippo’s en het begin van het internet. The Spice Girls en The Red Hot Chili Peppers zorgen voor een hete dansvloer, Ice Ice Baby voor de broodnodige verkoeling.

29 juni: nederlandstalig

Watskeburt?! Op 29 juni is Frans Duits de enige uitzondering op de regel dat er geen Frans, Duits, Spaans of Engels te horen is op Kanaal Rood. De avond staat in het teken van Nederlandstalige muziek, van golden oldies tot frisse hits, van Doe Maar tot Froukje en van Blof tot Goldband.

30 juni: 80’s

Neonroze, neongroen… Hee, zijn we opeens in de jaren 80 beland? Simple Minds, Doe Maar, WHAM en Cyndi Lauper komen in ieder geval voorbij. Voor iedereen Who Just Wants To Have Fun!

1 juli: pride

Vanavond de dansbaarste liedjes van queer artiesten & van queer iconen, liedjes over de vrijheid om jezelf te zijn en over zoenen met wie je wil. Met Elton John, Troye Sivan, Janelle Monae, Girl in Red & Sam Smith.

2 juli: happy hardcore

Op onze allerlaatste avond halen we nog een keer het onderste uit de kan en zetten we Kanaal Rood in het teken van Happy Hardcore. Dat wordt razende beats en springen tot je niet meer kan!

Wanneer kom jij langs? Toegang tot het festivalterrein is gratis. Op de Neude kun je een koptelefoon huren voor 5 euro (+ 10 euro borg).

onze nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf je in en blijf op de hoogte van de laatste festivalnieuwtjes.

icon_arrow-back icon_arrow-prev icon_arrow-right icon_laicos-bf icon_laicos-gi icon_laicos-tt icon_laicos-ty spacer_wiggle-red icon_play