14 juni t/m 30 juni 2024

vrijdag 24 juni 2022

Silent Disco Nights

Tweetakt is terug in Utrecht en dat moet gevierd worden! Kom jij met ons dansen tijdens de Silent Disco Nights?

silent disco op Festival Tweetakt in Utrecht

Silent Disco

Voorstelling afgelopen? In onze Silent Disco gaan we tot in de late uurtjes door! Je vindt de Silent Disco van 27 juni iedere avond, van maandag tot zondag, op de Neude midden in Utrecht en in de weekenden ook op Fort Ruigenhoek.

Standaard vind je er de drie kanalen:
-BEATS: verrassende wendingen en onbekende parels om op te dansen en raven
-HITS: ook om op te dansen, maar deze kun je kennen
-TWEETAKT: classics van artiesten die eerder op Tweetakt stonden en dansbare nummers van de bands die je dit jaar op het festival ziet

Maar wij kunnen verklappen dat er ook een aantal verrassingskanalen zullen komen op speciale avonden (zo wordt er intern al gefluisterd over een Taylor-Swift-themakanaal). Houd daarvoor onze sociale media nauwlettend in de gaten!

 

DJ’s

In het weekend draaien er DJ’s op zowel Fort Ruigenhoek als de Neude. Verwacht bijvoorbeeld dynamische sets met een sterke focus op percussie, psychedelica en catchy harmonieën van DJ Ippy, de betere Nederlandse liederen (denk: De Jeugd, Goldband en Joost) gedraaid door DJ Das Bob of vreugdevolle tunes uit alle windstreken van DJ Kamerplant. In ons programma-overzicht zie je welke DJ’s er komen.

 

Silent Disco voor jong en oud

Overdag kun je terecht in onze Silent Disco voor jong en oud. Je kunt kiezen uit de dierendisco, vol beregoede hits waarin leeuwen, katten of langpootmuggen de hoofdrol spelen (kinderen kunnen van tevoren zelf een dierenmaskertje maken), het ‘ken-je-klassiekers-kanaal’ vol nostalgische classics van K3 & Kinderen voor Kinderen of hiphop (voor alle b-boys en b-girls out there).

De Silent Disco voor jong en oud vind je elke middag tussen optredens door op de Neude en doorlopend op het Fort van donderdag – zondag.

Het huren van een koptelefoon kost €3,00 + €10,00 borg. Je kunt je koptelefoon huren op het festivalterrein. In ons programma-overzicht ontdek je precies wanneer de DJ’s draaien en vind je vanaf zaterdag 25 juni een overzicht van alle Silent Disco Nights op de verschillende festivallocaties in Utrecht.

onze nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf je in en blijf op de hoogte van de laatste festivalnieuwtjes.

icon_arrow-back icon_arrow-prev icon_arrow-right icon_laicos-bf icon_laicos-gi icon_laicos-tt icon_laicos-ty spacer_wiggle-red icon_play