14 juni t/m 30 juni 2024

woensdag 22 juni 2022

Festivalpakketten voor ouders en kinderen

Met onze festivalpakketten vol leuke voorstellingen voor kinderen én ouders heb je je Tweetaktbezoek in een keer geregeld.

Wil je met je kind(eren) naar Tweetakt komen, maar weet je nog niet wat je wil gaan doen? Wij hebben een paar kant-en-klare festivalpakketten vol leuke voorstellingen voor je samengesteld. In onze festivalpakketten zitten kaartjes voor twee voorstellingen én leuke extra’s, zoals een gratis ritje in de zweefmolen. Je hebt je Tweetaktbezoek in een keer geregeld en krijgt ook nog eens korting op de voorstellingskaartjes.

Programma Tweetakt 2022: bestel nu tickets • Festival Tweetakt

pakket voor fortverkenner(tje)s (4-10)

In ons festivalhart op Fort Ruigenhoek ontdek je met je kind spelletjes, workshops, buitenvoorstellingen, kunstwerken, korte films en concerten in een prachtige, groene omgeving. In ons pakket voor fortverkenners zitten kaartjes voor twee korte voorstellingen die dezelfde middag het fort spelen, en kinderen krijgen er ook nog eens een ritje in de zweefmolen bij cadeau. Voor en na de voorstellingen is er genoeg tijd om al het gratis programma op het fort (zoals de kunstwerken, workshops en korte films) te verkennen. Zo zijn jullie zo een middagje zoet!

zondag 26 juni:
– kaartje voor de muziekvoorstelling Het Prinsensprookje
– kaartje voor de voorstelling Diorama
– een kinderkaartje is inclusief ritje in de zweefmolen

€7,50 voor kinderen, €15,00 voor volwassenen

zaterdag 2 juli
– kaartje voor de muziekvoorstelling Cowboy op de fiets
– kaartje voor de voorstelling Lucky Luuk
– een kinderkaartje is inclusief ritje in de zweefmolen

€7,50 voor kinderen, €15,00 voor volwassenen

zaterdag 9 juli
– kaartje voor de muziekvoorstelling This is your captain speaking
– kaartje voor de voorstelling Stok Paard Prins
– een kinderkaartje is inclusief ritje in de zweefmolen

€7,50 voor kinderen,€15,00 voor volwassenen

followfollow 02-07-22 17:00 • Tweetakt

pakket voor jonge avonturiers (12-16)

Wil je met wat oudere kinderen Tweetakt komen verkennen, dan zit je goed met ons pakket voor jonge avonturiers. Je ziet twee voorstellingen in festivallocatie het Huis Utrecht.

In followfollow speelt een groep jongeren zelf de hoofdrol. De voorstelling gaat over volgen en volgers. Over inspireren, kopiëren en nabootsen. Over groep en groepsdruk. Over je hart najagen en jezelf proberen zijn in een wereld vol tegenstellingen.
Krave is een dansproductie van het Utrechtse gezelschap DOX. Zeven jonge dansers hunkeren, ondanks hun verschillen hunkeren ze naar contact, naar een manier om samen te smelten. Hoe vluchtig of tijdelijk dan ook. Krave is een fysieke voorstelling waarin lichamen raven, botsen, verstrengelen en elkaar opzwepen.

followfollow + Krave
– kaartje voor de voorstelling followfollow (vrijdag 1 juli in Het Huis Utrecht)
– kaartje voor de voorstelling Krave (zaterdag 9 juli in Het Huis Utrecht)

€15,00 voor kinderen, €25,00 voor volwassenen

onze nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf je in en blijf op de hoogte van de laatste festivalnieuwtjes.

icon_arrow-back icon_arrow-prev icon_arrow-right icon_laicos-bf icon_laicos-gi icon_laicos-tt icon_laicos-ty spacer_wiggle-red icon_play