14 juni t/m 30 juni 2024
Nieuws

donderdag 18 juli 2019

Opbrengst ansicht­kaartverkoop

In 2019 was VluchtelingenWerk Nederland een maatschappelijke partner van Festival Tweetakt. Een onderdeel van deze samenwerking was dat onze bezoekers op Festivalplein de Neude en op Fort Ruigenhoek ansichtkaarten konden kopen, waarvan de opbrengst naar VluchtelingenWerk-project Time4You ging.

Tweetakt Neude

Dit hebben onze bezoekers massaal gedaan, wat…. –tromgeroffel-…. €306 heeft opgeleverd!

Met het project Time4You informeert VluchtelingenWerk kinderen van 8 tot 18 jaar in azc’s tijdens speciale bijeenkomsten op kindvriendelijke wijze over allerlei onderwerpen waar ze mee te maken hebben, zoals de asielprocedure, kinderrechten en het leven in Nederland. Op dit moment zitten er duizenden kinderen in AZC’s in Nederland.

De donaties van de Tweetakt-bezoekers in 2019 dragen bij aan een uniform werkboek en bijpassend les- en speelmateriaal, zodat de kinderen overal in Nederland hetzelfde programma aangeboden kunnen krijgen. Als kinderen dan verhuizen naar een ander AZC, kunnen ze ook daar weer bij het vertrouwde Time4You terecht. Ook geeft het handboek de vrijwilligers van VluchtelingenWerk die Time4You leiden houvast bij het invullen van de wekelijkse Time4You-uurtjes.

Wij zijn ontzettend blij met de opbrengst van deze actie en willen onze bezoekers die gedoneerd hebben, mede namens Stichting VluchtelingenWerk West en Midden-Nederland, bedanken voor hun bijdrage!

onze nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf je in en blijf op de hoogte van de laatste festivalnieuwtjes.

icon_arrow-back icon_arrow-prev icon_arrow-right icon_laicos-bf icon_laicos-gi icon_laicos-tt icon_laicos-ty spacer_wiggle-red icon_play