14 juni t/m 30 juni 2024
Nieuws

donderdag 17 oktober 2019

Nieuwe partner!

We zijn trots op het feit dat Jeugdfonds Sport & Cultuur Utrecht komend jaar onze maatschappelijk partner wordt!

Tweetakt Jeugdfonds Sport & Cultuur

Eén van de doelstellingen van Festival Tweetakt is een laagdrempelig, toegankelijk festival zijn voor iedereen. Daarmee bedoelen we écht iedereen, ook de kinderen van wie de ouders het entreekaartje moeilijk kunnen betalen. Jeugdfonds Sport & Cultuur Utrecht maakt het mogelijk dat kinderen en jongeren uit gezinnen met weinig geld toch mee kunnen doen met sporten en culturele activiteiten. Dit doen ze door financieel bij te springen.

Nadat Festival Tweetakt en het Jeugdfonds afgelopen editie al hebben samengewerkt aan een enerverende dag op Fort Ruigenhoek, met een breakdance workshop en een battle die voor iedereen toegankelijk was, gaan we dit jaar de samenwerking met Jeugdfonds Sport & Cultuur Utrecht intensiveren. We maken gebruik van elkaars netwerk om nog meer Utrechtse kinderen en jongeren te laten meedoen. Eén van onze eigen producties voor het festival in 2020 gaat hier een belangrijke rol in spelen. Daarover later meer!

onze nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf je in en blijf op de hoogte van de laatste festivalnieuwtjes.

icon_arrow-back icon_arrow-prev icon_arrow-right icon_laicos-bf icon_laicos-gi icon_laicos-tt icon_laicos-ty spacer_wiggle-red icon_play