14 juni t/m 30 juni 2024

maandag 13 mei 2024

Met korting van Festival Tweetakt proeven

Kom borrelen op de Neude en geniet tegelijkertijd van live muziek en silent disco

Tweetakt Taste ticket

Op 14, 20, 21, 27 en 28 juni hebben we voor de die-hard borrelaars onder ons wat leuks. Met het Tweetakt Taste ticket krijg je een uitgebreide borrelplank voor 2 personen incl. twee drankjes t.w.v. 29,50 voor slechts 18,95! Wel even van tevoren reserveren. 😉 Reserveer hier jouw Tweetakt Taste Ticket en begin jouw do- of vrij-mi-bo alvast goed!

Ontdek de bands van morgen voordat ze doorbreken bij het grote publiek, waag een dansje tijdens één van de silent disco avonden of trap je borrel bij ons af. We verwelkomen je graag op ons festivalhart op de Neude!

Live muziek en silent disco

Het festivalhart op de Neude is van donderdag tot en met zondag open. Dit jaar doen kun je onder het genot van een hapje en drankje onder andere genieten van de muziek van Droom Dit en QUANZA. Check het hele muziekprogramma van dit jaar hier. Als de livemuziek is afgelopen, is het tijd voor onze beruchte Silent Disco. Dans je mee tot in de late uurtjes?

onze nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf je in en blijf op de hoogte van de laatste festivalnieuwtjes.

icon_arrow-back icon_arrow-prev icon_arrow-right icon_laicos-bf icon_laicos-gi icon_laicos-tt icon_laicos-ty spacer_wiggle-red icon_play