14 juni t/m 30 juni 2024

vrijdag 27 augustus 2021

Dorstlessers & hongerstillers

Leuk hoor, al die voorstellingen, concerten en kunstinstallaties. Maar minstens zo belangrijk: wat staat er tijdens Tweetakt op het menu?

friet

Onze frietkar zorgt de hele dag voor verse frietjes. Je kunt kiezen voor frietjes met een dipsaus, of, als je in een feestelijke bui bent, voor verschillende soorten loaded fries. Denk bijvoorbeeld aan cheddar met jalapeños en parmezaanse kaas met truffelmayo.

salades & BBQ

Op onze kaart vind je groenten in alle kleuren van de regeboog. Op onze BBQ roosteren we portobello’s in knoflookboter, grillen we bospeen en biet en poffen we zoete aardappels, die we serveren met geitenkaas en walnoot. Daarnaast maken we zomerse salades, waaronder een salade met watermeloen, feta, munt, tomaat en limoen en een pokebowl met sushirijst, zeewier, avocadocreme, ponzu, edamame en tempeh.

nacho’s

In onze nachocorner wordt niet zuinig omgegaan met toppings. Je krijgt in ieder geval cheddar, jalapeños, kruiden, tomatensalsa en guacamole. Daarnaast kun je ook nog pulled jackfruit of chili sin carne aan je nacho’s toevoegen. Het zijn flinke porties, dus je kan ze met een gerust hart delen.

hapjes & drankjes

Ook voor de kleine trek is er genoeg om uit te kiezen. Zo hebben we bijvoorbeeld vegetarische bitterballen, brood met hummus, harissa en aioli, kaasstengels en loempia’s. Lekker in combinatie met een speciaalbiertje van de Utrechtse brouwerij Maximus, met een rabarberlimonade van Fritz of een wilde-ijsthee-limonade van de Roze Bunker.

zoete trek

Zin in een toetje? Bij onze koffie van Brandmeester kun je onder andere genieten van brownies, wafels, muffins en pancakes met bosbessen.

Al deze gerechten kun je proeven in ons festivalhart op Fort Ruigenhoek. Reserveer een gratis kaartje voor ons festivalhart.

onze nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf je in en blijf op de hoogte van de laatste festivalnieuwtjes.

icon_arrow-back icon_arrow-prev icon_arrow-right icon_laicos-bf icon_laicos-gi icon_laicos-tt icon_laicos-ty spacer_wiggle-red icon_play