14 juni t/m 30 juni 2024

maandag 20 juni 2022

Dorstlessers & hongerstillers

Leuk hoor, al die voorstellingen, concerten en kunstinstallaties. Maar minstens zo belangrijk: wat staat er tijdens Tweetakt op het menu?

bowls

Onze bowls zitten tot de nok toe vol met groenten in alle kleuren van de regenboog. Geroosterde rode bieten, gepofte zoete aardappels, gegrilde courgettes, gestoofde aubergines. We serveren ze met bulgur of linzen en een hele rits aan goede toppings, zoals labneh, tabouleh, za’atar, feta, hazelnoten en, voor wie van pittig houdt, groene- en rode-pepersalsa’s.

patat en pita’s

Onze frietkar is er weer bij en zorgt de hele dag voor verse frietjes. Je kunt kiezen voor frietjes met een dipsaus, of, als je in een feestelijke bui bent, voor een frietje speciaal. Bij je frietje kun je een gevulde pita bestellen of kroketjes met geitenkaas.

hapjes & drankjes

Ook voor de kleine trek is er genoeg om uit te kiezen. Zo vind je op onze kaart bijvoorbeeld vegetarische bitterballen, Turks brood met babaganoush, hummus of aubergine-eiersalade en kaasstengels. Lekker in combinatie met een speciaalbiertje van de Utrechtse brouwerij Maximus of met een rabarberlimonade van Fritz.

zoete trek

Zin in een toetje? Bij onze koffie van Brandmeester kun je onder andere genieten van bananencake en brownies. Wij rekenen erop dat het prachtig weer wordt, en dus kunnen ijsjes op onze kaart natuurlijk ook niet ontbreken.

Al deze gerechten kun je proeven in onze festivalharten op Fort Ruigenhoek en de Neude. Lees hier wat er daar nog meer te beleven is.

onze nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf je in en blijf op de hoogte van de laatste festivalnieuwtjes.

icon_arrow-back icon_arrow-prev icon_arrow-right icon_laicos-bf icon_laicos-gi icon_laicos-tt icon_laicos-ty spacer_wiggle-red icon_play