14 juni t/m 30 juni 2024

donderdag 25 mei 2023

Festivalpakketten voor fortverkennertjes

Een kant-en-klaar dagje Tweetakt voor het hele gezin.

In onze pakketten voor fortverkennertjes zit de toegang tot onze groene festivallocatie Fort Ruigenhoek, kaartjes voor twee korte voorstellingen én een gratis drankje of aardappeltwister die de kinderen zelf mogen maken. Voor en na de voorstellingen is er genoeg tijd om al het gratis randprogramma op het fort (zoals de kunstwerken, workshops, spelletjes, speurtochten en korte films) te verkennen. Zo zijn jullie zo een hele middag zoet!

Pakket voor fortverkennertjes op 17 juni: wie is de baas?
Deze middag zie je grappige voorstellingen over kinderachtige wereldleiders en over De Grote Baas Van Alles. Wanneer ben je de baas? Als je een kroon op hebt? Of als je heel hard schreeuwt? En wat gebeurt er als je iets anders doet dan de baas wil?

12.00 – 12.50: Bully Bully van Maas Theater & Dans
13.30 -14.00: Alles wat nog bedacht moet worden van Non Creators Company

>> lees meer en koop een kaartje

Pakket voor fortverkennertjes op 18 juni: speciale vaderdageditie
Op 18 juni hebben we een extra feestelijk festivalpakket, speciaal voor vaderdag. Alle vaders die een kaartje hebben voor dit pakket krijgen vandaag een speciale verrassing… De twee voorstellingen in het pakket gaan over de baas spelen. Ben je de baas over jezelf? Zijn je ouders dat? En kun jij ook de baas over je ouders zijn?

10.30-11.00: MijnMijnMijn van coupdeboule
12.15-12.45: Alles wat nog bedacht moet worden van Non Creators Company

>> lees meer en koop een kaartje

Pakket voor fortverkennertjes op 24 juni: op reis
Deze dag ga je op reis! De eerste stop: het strand. Wortelen in de zomer zie je een zomerse voorstelling van papier met een workshop waarin je je eigen tiny zee maakt. Zo kun je de vakantie met je meenemen naar huis. Hierna ga je mee met een prins die het hele land afreist op zoek naar de liefde.

14.00-14.40: Wortelen in de zomer van Rachel Zweije
17.00 – 17.50: Het Prinsensprookje van Dear T,

>> lees meer en koop een kaartje

Pakket voor fortverkennertjes op 25 juni: feest
Van deze dag maken we een groot feest. Eerst vieren we de liefde bij het Prinsensprookje. Een romantisch verhaal over een prins die op zoek gaat naar iemand die echt bij hem past. Daarna zie je dansers uit hun bol gaan bij het vrolijke Dansconcert Tornado. Jouw eigen voetjes mogen daar ook van de vloer!

10.30 – 11.20: Het Prinsensprookje van Dear T,12.00 – 12.50: Dansconcert#1- Tornado van Tout Petit

>> lees meer en koop een kaartje

Pakket voor fortverkennertjes op 1 juli: een ander pad
Twee voorstellingen waarin dieren en de natuur een belangrijke rol spelen. Maar er gebeuren wel gekke dingen. Roodkapje neemt een ander pad naar haar oma en op een kleurrijk eiland verdwijnen alle vissen. Wat doe je als alles anders loopt dan gepland?

10.30 – 11.10: Roodkapje van Het Kleine Theater12.00 – 13.00: Eiland van Hanafubuki

>> lees meer en koop een kaartje

Pakket voor fortverkennertjes op 2 juli: ik vind je lief
Twee hartverwarmende liefdesverklaringen op een dag! Je ziet een grappig sprookje en de allereerste, ultrakorte voorstelling die het bekende mimegezelschap Bambie maakte. De hoofdpersonen ontdekken bij wie ze het allerliefst willen zijn, maar makkelijk gaat het allemaal niet…

10.30 – 11.10: Roodkapje van Het Kleine Theater
11.30 – 11.45: Bambie1 van Bambie

>> lees meer en koop een kaartje

onze nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf je in en blijf op de hoogte van de laatste festivalnieuwtjes.

icon_arrow-back icon_arrow-prev icon_arrow-right icon_laicos-bf icon_laicos-gi icon_laicos-tt icon_laicos-ty spacer_wiggle-red icon_play