14 juni t/m 30 juni 2024

dinsdag 24 mei 2022

Familieconcerten op de Neude

Tijdens onze familieconcerten spelen Nederlandse indie- of popartiesten speciaal voor volwassenen én kinderen.

Iedereen moet van goede muziek kunnen genieten, hoe jong of oud je ook bent. Daarom organiseren wij een reeks van drie gratis familieconcerten op de Neude. Nederlandse indie- en popartiesten, met muziek die toegankelijk is voor alle leeftijden, spelen deze middagen speciaal voor volwassenen én kinderen.

Cowboy op de Fiets
Sam van Hoogstraten is frontman van indiepopband A.M. Sam. Onder de naam Cowboy op de Fiets maakt hij sinds vorig jaar ook indieliedjes voor kinderen en ouders. Voor de cowboy is alles een avontuur; of hij nou duizenden spoken ontmoet of een bezoekje brengt aan de bakker.

Cowboy op de fiets speelt op 25 juni om 16.00 op de Neude

Judy Blank
Het leven is niet altijd een feestje en dat weet Judy Blank als de beste. Haar EP Saddies, die vorige maand verscheen, is er voor iedereen die zich verdrietig voelt. De glimmende folkdeuntjes klinken echter niet zwaar, maar juist speels, licht en dromerig. Zo ga je, ondanks de thematiek van de liedjes, toch een beetje opgebeurd weer naar huis.

Judy Blank speelt op zondag 26 juni om 16.00 op de Neude

 

NONCHELANGE
NONCHELANGE maakt Nederlandstalige rap-georiënteerde indiepop. In zijn nummers staat zijn soms absurdistische, soms narcistische, vaak luchtige kijk op de harde realiteit van het leven centraal. NONCHELANGE is altijd recht voor zijn raap, zoals je ziet in songteksten als ‘iedereen is lelijk als je maar lang genoeg kijkt.’

NONCHELANGE speelt op zaterdag 2 juli om 17.00 op de Neude

onze nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf je in en blijf op de hoogte van de laatste festivalnieuwtjes.

icon_arrow-back icon_arrow-prev icon_arrow-right icon_laicos-bf icon_laicos-gi icon_laicos-tt icon_laicos-ty spacer_wiggle-red icon_play