14 juni t/m 30 juni 2024
Festival Tweetakt op de Neude in Utrecht

Festival Tweetakt in Utrecht

Van 16 juni t/m 2 juli kun je weer naar Tweetakt! Tweetakt is een festival met theater, dans, muziek en kunst in Utrecht. Je ontdekt er een vernieuwend en spannend theater- en dansprogramma vol premières, nieuwe producties van jong talent en succesvoorstellingen van bekende gezelschappen. Je ziet voorstellingen in theaters in heel Utrecht en in onze festivalharten. Voor intieme voorstellingen in de buitenlucht kun je terecht in ons festivalhart op Fort Ruigenhoek. Op de Neude ontdek je vrolijke publieksfavorieten van eerdere edities. Van romantische sprookjes tot rapopera’s, dadaïstisch muziektheater en theatrale make-overs: in het uitgebreide programma zit er voor iedereen wat tussen.

Meer dan theater
In onze festivalharten kun je niet alleen van voorstellingen genieten. Tweetakt staat in Utrecht ook bekend om het uitgebreide muziekprogramma. Tijdens eerdere edities van het festival stonden artiesten als Snelle, Merol, Amy Root, Robin Kester, Roufaida, Ronnie Flex en Roosbeef op het festival. Ook maken verschillende beeldende kunstenaars speciaal voor het festival nieuw werk. Op Fort Ruigenhoek kun je de werken bewonderen in ondergrondse bunkers en in de buitenlucht. In onze festivalharten vind je daarnaast horeca, workshops, spelletjes en feestjes.

Wil je het hele programma zien, ben je op zoek naar praktische informatie of wil je de laatste updates en artikelen lezen?

onze nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf je in en blijf op de hoogte van de laatste festivalnieuwtjes.

icon_arrow-back icon_arrow-prev icon_arrow-right icon_laicos-bf icon_laicos-gi icon_laicos-tt icon_laicos-ty spacer_wiggle-red icon_play