14 juni t/m 30 juni 2024

Wortelen in de zomer

  • Alle leeftijden
  • theater

Op Tweetakt: 24/07/2023
LNP: Nee

Wortelen in de zomer is een zomerse knutselvoorstelling die bestaat uit twee delen:

De kleine zomervoorstelling van papier
In deze intieme, beeldende voorstelling ontmoet je een familie. Ze gaan een nachtje naar zee. Ze zijn heel ontspannen en genieten samen van het zoute water, de wind, de golven, de ondergaande zon en de nacht. In deze voorstelling is alles gemaakt van papier: de decors, de kostuums en zelfs de acteurs.

Workshop Tiny Zee
Poppenhuizen, minihamburgers, theelepels. Van heel veel dingen bestaat een kleine versie. Maar een kleine zee? Die kenden wij nog niet! In deze workshop ga je strandjutten op het fort en verzamel je zeewier, schelpen, zand, water en zout. Het resultaat is een mini-zee om mee naar huis te nemen. Zo kun je thuis elke dag naar het strand. Maar voor dit strand hoef niet in de auto en er komt zand op je boterham!

Over de maker
BLAUW GRAS – Rachel Zweije creëert rustgevende werelden waar beeldend theater, (gezond) voedsel, natuur en vormgeving samenkomen in interactieve en zintuiglijke belevingen op locatie. Zoals bij SOEPMONSTERS, TELEFOONBEDJES en WORTELEN. Voorstellingen van BLAUW GRAS waren te zien bij o.a. de Verkadefabriek, Festival 2turvenhoog, Cultura Nova, Over het IJ en Theaterfestival Boulevard.

credits

Lees meer

Wortelen in de zomer

  • Alle leeftijden
  • theater

credits

onze nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf je in en blijf op de hoogte van de laatste festivalnieuwtjes.

icon_arrow-back icon_arrow-prev icon_arrow-right icon_laicos-bf icon_laicos-gi icon_laicos-tt icon_laicos-ty spacer_wiggle-red icon_play