14 juni t/m 30 juni 2024

Tavern Michelle

  • 8+
  • theater
  • LNP

Op tweetakt: 17/06/2023
LNP: Ja

In etablissement Tavern Michelle pogen twee hardwerkende figuren de dag te overleven. Ze doden er de tijd door te wachten op wat komt en zich te wentelen in de herinnering. Tot onvoorziene stilte hen in de kleren kruipt. Het piepen van het eigen oor, het borrelen van de maag en het wegslikken van de gil.

Tavern Michelle wemelt van vervallen kolder en mistige leegte. Geen monsters of spoken dwalen rond, het is net de afwezigheid van de horror die de stuipen op het lijf jaagt. Tavern Michelle gaat over de ongrijpbaarheid van angst en het ongemak van de leegte. De fysieke beeldende theatertaal van Ballet Dommage combineert op weergaloze manier kolder en tragiek.

“Voor zowel kinderen als volwassenen is Tavern Michelle […] een waar avontuur. Kinderen kunnen zich verbazen over de dolle acties van de twee obers en volwassenen kunnen mijmeren over de betekenis die achter deze melancholische voorstelling schuilt. Voor beiden is de voorstelling een mix van diepgang en abstractie, die de tijd even doet stilstaan.”
– e-tcetera – Charlotte Durnajkin

Over de makers
Bij Ballet Dommage, het theatergezelschap van Katrien Valckenaers en Maxim Storms, is het publiek evenveel deel vande voorstelling als zijzelf. Hun werk is absurd, bevreemdend en avontuurlijk.

credits

Lees meer

Tavern Michelle

  • 8+
  • theater
  • LNP

credits

onze nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf je in en blijf op de hoogte van de laatste festivalnieuwtjes.

icon_arrow-back icon_arrow-prev icon_arrow-right icon_laicos-bf icon_laicos-gi icon_laicos-tt icon_laicos-ty spacer_wiggle-red icon_play