14 juni t/m 30 juni 2024

Solo

  • 12+
  • theater

Op Tweetakt: 22/06/2023
LNP: Nee

Succesvol zijn, betekent dat: 100.000 volgers op Instagram? Of simpelweg in staat zijn om een achterwaartse salto te doen? Robbert Vervloet neemt je mee in de ongebreidelde fantasiewereld van een personage dat grip probeert te krijgen op wie hij is – of althans dénkt dat hij moet zijn.

In al zijn kinderlijke fantasie probeert hij al die dingen (en méér) uit. Soms mislukt dat op grandioze wijze, nu en dan wordt het onmogelijke mogelijk. Een zoektocht die pendelt tussen realiteit en fantasie, gebracht Robberts houtje-touwtje stijl met zelfgemaakte decors, gebricoleerde rekwisieten en véél kartonnen dozen (die soms, maar lang niet altijd, ook gewoon als kartonnen doos dienst doen).

Waarschuwing: in deze voorstelling wordt gebruik gemaakt van een stroboscoop

Over de maker:
Theatermaker en acteur Robbert Vervloet speelde onder meer bij toneelgroep Elektra, fABULEUS, Het Paleis, Het Kwartier, Tuning People en Laika. In De Studio creëert Robbert eigen werk. Zijn succesvoorstelling Terminator Too was onversneden blockbustertheater: een uit karton opgetrokken self- made ode aan popcultuur en filmgeschiedenis.

Waarschuwing: in deze voorstelling wordt gebruik gemaakt van een stroboscoop

credits

Lees meer

Solo

  • 12+
  • theater

credits

onze nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf je in en blijf op de hoogte van de laatste festivalnieuwtjes.

icon_arrow-back icon_arrow-prev icon_arrow-right icon_laicos-bf icon_laicos-gi icon_laicos-tt icon_laicos-ty spacer_wiggle-red icon_play