14 juni t/m 30 juni 2024

Mugen

  • Alle leeftijden
  • theater

In de voorstelling MUGEN vertaald Mingus zijn liefde voor elektronische muziek naar een voorstelling. Muziek ziet hij als iets waar je in kan ontsnappen, maar waar je tegelijkertijd niet aan kunt ontsnappen. Een uitlaatklep, een poging tot het vinden van rust in een chaotische setting. Herken je dat gevoel?

Premiere: Ja, 02/07/2023
Op tweetakt: 02/07/2023
LNP: Nee

Door middel van muziek vertelt hij een verhaal, een verhaal over escapisme, eenzaamheid en universaliteit. Hij speelt een jongen die op een voortdurend pompende techno-beat over zijn leven vertelt, over zijn moeizame contact met een naaste, hoe hij zich verhoudt tot dat wat hem interesseert, zijn visie op de mensheid versus een zekere kunstbeleving en zijn interesse voor een meisje die heel iets anders ambieert dan hij doet of wilt doen.

Over de maker
Mingus studeert dit jaar af aan de toneelschool Utrecht. Hij speelt, schrijft, produceert, regisseert en rapt. Hij krijgt het meeste energie van kunst maken met verschillende makers en disciplines. Kansen zien, daarnaar handelen en als hij ze niet ziet, dan creëert hij ze. Rauw, puur, ambitieus en soms even de status quo aan de tand voelen.

Let op! In de voorstelling wordt gebruik gemaakt van een stroboscoop.

credits

Lees meer

Mugen

  • Alle leeftijden
  • theater

credits

onze nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf je in en blijf op de hoogte van de laatste festivalnieuwtjes.

icon_arrow-back icon_arrow-prev icon_arrow-right icon_laicos-bf icon_laicos-gi icon_laicos-tt icon_laicos-ty spacer_wiggle-red icon_play