14 juni t/m 30 juni 2024

Mijnmijnmijn

  • Alle leeftijden
  • theater

Op Tweetakt 18/07/2023
LNP: Nee

Dit is MIJN tekst. Jij leest dit. Jij leest dit hardop in je hoofd – jij denkt dit. Maar deze tekst ís van MIJ. Ik heb ‘m bedacht. Ik ben de verzinner, de koning, de baas van de woorden en deze woorden zitten nu in jouw hoofd. Jouw hoofd zit vol met MIJN woorden, dus jouw hoofd is nu van MIJ. MIJN hoofd. Ik kan doen wat ik wil met MIJN hoofd. In MIJN hoofd kan alles. In dat hoofd dat jij hebt dat van MIJ is kan ik alles laten gebeuren, ik begin met MIJN hoofd naar MIJNMIJNMIJN te sturen, een voorstelling over hebberigheid, toe-eigening en grenzen stellen. Wat leuk dat je komt kijken naar MIJNMIJNMIJN met MIJN hoofd. Ik kijk er naar uit MIJN hoofd daar te zien.

Over de makers
coupdeboule
is een jong gezelschap dat is opgericht door Eileen Graham en Katelijne Beukema. Zij vonden elkaar tijdens hun opleiding aan de HKU in hun liefde voor taal en fysiek, absurd spel. Nu maken ze samen voorstellingen waarin ze zoeken naar (beeld)taal om de binnenwereld ten tonele te brengen. In 2021 maakten ze de voorstelling WERELDPIES voor Tweetakt. Wij interviewden Katelijne en Eileen over hun fascinatie voor die grote begrippen én over waarom ze iedereen een kopstoot willen geven.

credits

Lees meer

Mijnmijnmijn

  • Alle leeftijden
  • theater

credits

onze nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf je in en blijf op de hoogte van de laatste festivalnieuwtjes.

icon_arrow-back icon_arrow-prev icon_arrow-right icon_laicos-bf icon_laicos-gi icon_laicos-tt icon_laicos-ty spacer_wiggle-red icon_play