14 juni t/m 30 juni 2024

Lion Kojo

  • Alle leeftijden
  • muziek

Op Tweetakt: 23/06/2023

Lion Kojo werd geboren in de late jaren negentig als zoon van een Ghanese vader en een Nederlandse moeder. Hij voelde zich altijd een buitenbeentje. Of hij nu luisterde naar de verzameling reggae- en Afrikaanse platen van zijn vader, of naar de westerse popmuziek van zijn moeder, zijn liefde voor geluidskunst was direct duidelijk. Opgegroeid in Utrecht, omringd door de diverse muzikale achtergronden van zijn ouders, resulteerde dit uiteindelijk in een muzikaal palet dat niet gemakkelijk te definiëren is.

Lion speelt een breed scala aan genres, variërend van hip-hop, R&B, soul, funk en highlife, en alles daartussenin. Hij probeert zijn roots te verwerken in elk van zijn DJ-sets. Dit concept is het beste te herkennen in zijn eigen clubavond, KOMBO, en zijn lopende radioprogramma op Operator Radio. De in Amsterdam gevestigde DJ trekt nu van club naar club, gewapend met een uitgebreid arsenaal aan knallers, soepele selecties en een geweldig gevoel voor muziek. Hij is klaar om iedereen bij het feest te betrekken en te laten genieten.

credits

Lees meer

Lion Kojo

  • Alle leeftijden
  • muziek

credits

onze nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf je in en blijf op de hoogte van de laatste festivalnieuwtjes.

icon_arrow-back icon_arrow-prev icon_arrow-right icon_laicos-bf icon_laicos-gi icon_laicos-tt icon_laicos-ty spacer_wiggle-red icon_play