14 juni t/m 30 juni 2024

KIER

hetpaleis / Kim Karssen & Hendrik Kegels
  • 4+

Niks is spannender dan een deur die op een kier staat. Want wat zit erachter? Misschien wel een dier met een roze vacht of een planeet. Hendrik Kegels en Kim Karssen tasten in KIER de grenzen van hun fantasie af. Ze stellen de waarheid, wat er écht achter de deur zit, zo lang mogelijk uit. Want in wat je nog niet kent, schuilen wel duizend mogelijkheden. Is het niet veel leuker als alles mogelijk blijft? Als de deur altijd op een kier blijft staan?

KIER neemt je mee op een ruimtereis naar het rijk van de verbeelding. Een reis waar sterren, planeten en kometen je om de oren vliegen. Een reis waarbij de vraag ‘of het allemaal waar is’ overbodig wordt.

Over de makers
Kim Karssen en Hendrik Kegels (1996) zijn beide in 2018 afgestudeerd aan de Toneelacademie Maastricht. Kim Karssen maakte in de zomer van 2019 indruk met Bloomsbury, een samenwerking met performer Florian Myjer, en een operahit op de Parade Tisch und hihi Tränen. Hendrik Kegels maakte eerder voorstellingen bij Frascati in Amsterdam en Het Laagland in Sittard.

hetpaleis is een podiumkunstenhuis voor kinderen, jongeren en kunstenaars in het centrum van Antwerpen en het grootste jeugdtheater in de Benelux. hetpaleis maakt, presenteert en organiseert theater- en dansproducties, muziekperformances, kunsteducatieve workshops en andere activiteiten, en wil dat alles toegankelijk maken voor een breed en superdivers publiek.

credits

Concept en spel: Hendrik Kegels, Kim Karssen
Productie: hetpaleis

Lees meer

KIER

hetpaleis / Kim Karssen & Hendrik Kegels
  • 4+

credits

Concept en spel: Hendrik Kegels, Kim Karssen
Productie: hetpaleis

onze nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf je in en blijf op de hoogte van de laatste festivalnieuwtjes.

icon_arrow-back icon_arrow-prev icon_arrow-right icon_laicos-bf icon_laicos-gi icon_laicos-tt icon_laicos-ty spacer_wiggle-red icon_play