14 juni t/m 30 juni 2024

Human Instruction Manual

  • 12+
  • dans

Op Tweetakt: 2/07/2023
LNP: Ja

Hoe ontcijfer je de gebruiksaanwijzing van een ander? En hoe krijg je aan de buitenwereld uitgelegd hoe jij zelf in elkaar zit? In minder dan een seconde maken we connectie met mensen aan de andere kant van de wereld. Waarom is het dan vaak zo moeilijk om verbinding te maken met de mensen met wie we iedere dag omgaan? Human Instruction Manual is een intense dansvoorstelling waarin twaalf jonge mensen zoekend en tastend om elkaar heen bewegen. Voortgestuwd door elektronische dansmuziek proberen ze de afstand tot elkaar te overbruggen. Want hoe ontcijfer je de gebruiksaanwijzing van een ander? En hoe krijg je aan de buitenwereld uitgelegd hoe jij zelf in elkaar zit?

Over de makers
De Portugese danser/choreograaf Helder Seabra was als danser één van de spilfiguren binnen Ultima Vez en Eastman/Sidi Larbi Cherkaoui. De laatste jaren ontwikkelt hij eigen werk in binnen- en buitenland, onder andere vanuit zijn eigen gezelschap Incognitus. Voor Human Instruction Manual werkte hij samen met Natascha Pire, die sinds 2002 meewerkte aan een hele reeks succesvolle dansproducties bij fABULEUS, waaronder GIRLS en Everland.

Ben Herlaar Masina (speler) en Helder Seabra (choreograaf) vertellen meer over jongeren op de vloer in het gratis bij te bewonen Tweetaktgesprek!

credits

Lees meer

Human Instruction Manual

  • 12+
  • dans

credits

onze nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf je in en blijf op de hoogte van de laatste festivalnieuwtjes.

icon_arrow-back icon_arrow-prev icon_arrow-right icon_laicos-bf icon_laicos-gi icon_laicos-tt icon_laicos-ty spacer_wiggle-red icon_play