14 juni t/m 30 juni 2024

De wraak van de klimaatpiraat

Studio eXp / Charlie Duran
  • 8+

In het interactieve theaterstuk De wraak van de klimaatpiraat neem je plaats in de oppositie in de tweede klimaat-kamer. Tijdens de laatste verkiezingen is Jeffrey Touw verkozen tot prem-yay van Nederland met zijn politieke partij: klimaatpiraten. Het partijprogramma van Jeffrey Touw heeft maar één doel: meer geld, meer industrie en meer keuze. Klimaatactivisten zijn dan ook een doorn in het oog van Jeffrey.

Wat gebeurt er wanneer de plannen van Jeffrey Touw echt worden uitgevoerd? Wat gebeurt er met de planeet als we niet op de rem trappen? Samen met alle politici van de tweede klimaat-kamer onderzoek je de gevolgen van Jeffrey’s beleid op de aarde, zoek je naar ondernemende oplossingen en observeer je de bochten waarin Jeffrey zich wringt om je tegen te werken.

Let op: deze escape room is vooral geschikt voor kinderen van 8 tot 13 jaar.

Over de makers
Onder de naam Studio eXp gaat stichting Helden verder in het seizoen 2021-2022. Theatermaker Charlie Duran is de initiatiefnemer van Studio eXp. In 2016 begon Duran met het combineren van danstheater en escaperooms. In 2018 won hij de Jeugdtheaterprijs door het pitchen van zijn concept voor Secrets.

credits

Maker: Charlie Duran
Productie: Tara Derksen
Performer: Joey Von Grumbkow
Techniek: Yari Zomerdijk

Lees meer

De wraak van de klimaatpiraat

Studio eXp / Charlie Duran
  • 8+

credits

Maker: Charlie Duran
Productie: Tara Derksen
Performer: Joey Von Grumbkow
Techniek: Yari Zomerdijk

onze nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf je in en blijf op de hoogte van de laatste festivalnieuwtjes.

icon_arrow-back icon_arrow-prev icon_arrow-right icon_laicos-bf icon_laicos-gi icon_laicos-tt icon_laicos-ty spacer_wiggle-red icon_play