14 juni t/m 30 juni 2024
nl en

Algemene voorwaarden

Algemene Voorwaarden en huisreglement:

1. Bij het betreden van het festivalterrein van Tweetakt verklaart men kennis te hebben genomen van en akkoord te zijn met de voorwaarden en huisregels zoals deze gelden tijdens Tweetakt 2023.

2. Een ieder is verplicht aanwijzingen van het personeel op te volgen.

3. Het is verboden om wapens, op wapens lijkende voorwerpen of voorwerpen die als wapen kunnen worden gebruikt, met zich te voeren. Indien dergelijke voorwerpen worden aangetroffen, wordt de toegang definitief geweigerd. Indien een voorwerp wordt aangetroffen dat voorkomt in de Wet Wapens en Munitie, zal direct aangifte worden gedaan bij de politie.

4. Het is verboden om op de festivallocatie illegale drugs of hallucinerende middelen te gebruiken, aanwezig te hebben, te verhandelen of te bewerken. Bij handelen in strijd met deze bepaling zal de toegang worden geweigerd. Tevens zal er aangifte worden gedaan bij de politie.

5. Toegang tot de festivallocatie wordt geweigerd indien: • Men zich in kennelijke staat van dronkenschap bevindt; • Men op enigerlei wijze betrokken is of is geweest bij ongeregeldheden, zowel binnen als buiten het festivalcentrum; • Men zich beledigend uitlaat jegens personeel of andere bezoekers.

6. Zodra een bezoeker zich schuldig maakt aan enige vorm van geweld of bedreiging met geweld, zal aangifte worden gedaan bij de politie.

7. Indien een bezoeker zich niet houdt aan de algemene voorwaarden en huisregels zal diegene worden verwijderd.

8. De directie, de eigenaren van de locatie, dan wel personen die op deze locatie werkzaam zijn kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor enig letsel en/of materiële dan wel immateriële schade die bezoekers van de locatie mochten ondervinden.

9. U kunt om legitimatie worden gevraagd. Het is volgens de wet verplicht legitimatie mee te dragen als u 14 jaar of ouder bent.

10. Bij calamiteiten waarschuwen wij de politie.

11. U dient te allen tijde de orders van het personeel en overheidsinstanties op te volgen.

12. Dank voor uw medewerking, Festival Tweetakt

onze nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf je in en blijf op de hoogte van de laatste festivalnieuwtjes.

icon_arrow-back icon_arrow-prev icon_arrow-right icon_laicos-bf icon_laicos-gi icon_laicos-tt icon_laicos-ty spacer_wiggle-red icon_play