Festival Tweetakt 2020
27 maart t/m 14 juni

Vrolijk Pasen met Tweetakt

Heb je zin in theater en kunst, maar wil je ook lekker lunchen op het terras met livemuziek op de achtergrond? Op Fort Ruigenhoek kan het allemaal. Paaszondag en paasmaandag is het fort geopend van 11.00 tot 18.00 uur.

GRRRRROENTEN II van de Neude naar het Fort!

Maakten de aardappels de Neude al een weekend lang onveilig, nu verleggen ze hun boevenpad naar het fort! Zou die rare snijboon dit keer op tijd gered worden? En waar komt toch dat geluid vandaan? Je raakt niet uitgekeken op de spetterende set van de voorstelling die geschikt is voor iedereen van 3 jaar en ouder.

Kaartjes voor GRRRRROENTEN II zijn online te bestellen, of te koop aan de kassa (niet inbegrepen bij de entreeprijs voor het fort). GRRRRROENTEN II speelt op zondag 21 en maandag 22 april in de Trekkerschuur op het fort, om 13.00 en 15.00 uur.

© Victor Mcklin

Muziek in de buitenlucht

Dit jaar is er voor het eerst muziek geprogrammeerd op het fort. Op zondag zullen de singer-songwriters Ahmet Ali Arslan & Ozan Sarohan hun hedendaagse interpretatie ten gehore brengen van traditionele Turkse muziek. En op maandag is het de beurt aan YVI. Melancholie en ontwapenende eerlijkheid uit Noord-Nederland, dat moet wel lekker klinken!

>> Ahmet Ali Arslan & Ozan Sarohan, zondag 21 april 14:00 en 16:00 uur, Fort Ruigenhoek
>> YVI, maandag 22 april 14:00 en 16:00 uur, Fort Ruigenhoek