Festival Tweetakt 2019
29 maart t/m 16 juni

Vrijwilligers

Voor de komende editie van Festival Tweetakt zijn we op zoek naar onmisbare vrijwilligers die vol enthousiasme Tweetakt wederom tot een zinderend succes maken.

العربية هنا

ትግርኛ እዚ

Hou je van theater, dans, muziek en beeldende kunst? En wil je graag deel uitmaken van Festival Tweetakt? Meld je dan aan als vrijwilliger! We zoeken versterking in diverse teams: zo duik je als gids op het fort diep in het programma, ondersteun je het runnerteam als bijrijder, doe je als flexmedewerker werkelijk van alles en zorg je er als kassavrijwilliger voor dat de bezoeker op de hoogte is van verse programmatips. Dit jaar is er voor het eerst mogelijkheid om als maatje aan de slag te gaan. Als maatje zal je groepen vergezellen naar een Tweetakt voorstelling, bijvoorbeeld een groep ouderen. Met hen ga je op stap en zorg je voor een gezellige middag. Meer weten? Geef bij ons aan dat je interesse hebt, vanuit daar zullen we samen kijken of het mogelijk is. 

Wat bieden wij jou?

Wat vragen wij daarvoor terug?

Tweetakt vindt plaats op twee plekken: in de stad en op het fort. Tweetakt in de stad is van vrijdag 29 maart t/m zondag 14 april. Tweetakt op het fort is van zondag 31 maart t/m zondag 16 juni, op alle zon- en feestdagen. Rondom deze periode kunnen wij jouw hulp goed gebruiken. We vragen van iedere vrijwilliger een beschikbaarheid van 6 diensten. De duur van een dienst varieert, afhankelijk van je functie maar ligt meestal tussen de 4 à 6 uur per dienst. Uitzonderingen zijn de diensten op Fort Ruigenhoek, daar beginnen we de dag om 10.30 uur en eindigen we samen om 18.30 uur. Als vrijwilliger op het fort krijg je een onkostenvergoeding van 25 euro per dag. Wij bieden je dit omdat het fort niet centraal ligt. 

Kom je niet uit Utrecht?

Helaas kunnen wij geen reiskostenvergoeding aanbieden. 

Aanmelden & vragen

Je kunt je direct aanmelden als vrijwilliger via deze link: www.festivalroosters.nl/app/storm/aanmelden. Wij nemen alle aanmeldingen door, waarna je uitgenodigd wordt om kennis te maken op het Tweetakt kantoor. We vinden het fijn om elkaar al te ontmoeten voor het festival begint. Tijdens het gesprek kijken we samen naar een functie die bij jou en je kwaliteiten past. Meer informatie over álle beschikbare functies vind je hier.

Heb je vragen over de functies, het aanmelden of over andere zaken? Neem gerust contact op, de vrijwilligerscoördinatie helpt je graag. Je kunt je vraag stellen door een mail te sturen naar: vrijwilligers@tweetakt.nl.