27 maart
t/m 14 juni
Vrijwilligersfuncties Tweetakt
© Jelmer de Haas

Word vrijwilliger!

Vrijwilliger worden op Tweetakt 2020? De inschrijving is weer geopend! We zoeken onmisbare vrijwilligers in diverse teams. Zo duik je als gids op Fort Ruigenhoek diep in het programma, ondersteun je als bijrijder de runners, zie je als flexmedewerker alle kanten van het festival en zorg je als kassavrijwilliger ervoor dat onze bezoekers verse programmatips ontvangen.

Dit krijgen vrijwilligers van Tweetakt

Vrijwilligers van Tweetakt kunnen rekenen op de volgende voordelen:

• Een warme, gezellige omgeving waarin je ervaring opdoet en nieuwe mensen ontmoet
• Een unieke festivalbeleving van binnenuit
• Per gewerkte dienst een persoonsgebonden vrijkaartje voor een voorstelling naar keuze
• Per gewerkte dienst twee consumptiemuntjes
• Lunch en/of diner, afhankelijk van de tijd van je dienst
•Toegang tot speciale vrijwilligersevents en -voorstellingen
• Toegang tot het Tweetakt-eindfeest
• Het Tweetakt 2020 T-shirt

Wat vragen wij van jou?

We vragen van alle Tweetakt vrijwilligers een beschikbaarheid van zes diensten. De duur van een dienst varieert en is afhankelijk van je functie, maar ligt meestal tussen de vier à zes uur per dienst. Uitzonderingen zijn de diensten op Fort Ruigenhoek. Daar beginnen we de dag om 10.30 uur en eindigen we samen om 18.30 uur. Als vrijwilliger op het Fort krijg je een onkostenvergoeding van 25 euro per dag.

Kom je niet uit Utrecht?

Ook dan ben je bij Tweetakt van harte welkom als vrijwilliger! Helaas kunnen wij geen reiskostenvergoeding aanbieden.

Aanmelden & vragen

Je kunt je hier direct aanmelden als vrijwilliger. Na je aanmelding nodigen we je uit om kennis te maken op het Tweetaktkantoor. We vinden het namelijk fijn om elkaar al te ontmoeten voor het festival begint. Tijdens het gesprek kijken we samen naar een functie die bij jou en je interesses past. Meer informatie over de verschillende functies vind je op deze pagina.

Heb je vragen over de functies, het aanmelden of over andere zaken? Stuur je vraag naar vrijwilligers@tweetakt.nl. De vrijwilligerscoördinatie helpt je graag!

onze nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf je in en blijf op de hoogte van de laatste festivalnieuwtjes!

icon_arrow-back icon_arrow-prev icon_arrow-right icon_laicos-bf icon_laicos-gi icon_laicos-tt icon_laicos-ty spacer_wiggle-red icon_play