Festival Tweetakt 2020
27 maart t/m 14 juni

Vier je verjaardagsfeestje op Fort Ruigenhoek bij Festival Tweetakt!

Je kinderfeestje vieren tussen avontuurlijke kunst midden in de natuur, met draaimolen, ballenbak, poffertjes, skelters, Kapla? Kom naar Festival Tweetakt op het fort!

In alle hoeken en gaten van het groene fort is beeldende kunst te zien. Grote sculpturen, interactieve installaties, videokunst en games, gemaakt door zowel jonge als ervaren kunstenaars. Verder worden er in de houten Trekkerschuur theater- en dansvoorstellingen gespeeld en is er (nieuw dit jaar) live muziek! Er is een groot terras en eetcafé met eten en drinken.

Tweetakt op het fort is t/m 16 juni elke zon- en feestdag van 11.00-18.00 uur open voor publiek.

De jarige gratis!

Tweetakt is een zeer geschikte plek voor een kinderfeestje. Midden in de natuur, op een bijzondere en spannende plek op Fort Ruigenhoek. De kunstwerken zijn indrukwekkend en de installaties leuk! Daarnaast kun er zelf monsters maken, over het terrein rondscheuren met een skelter, staat er een reuze-sjoelbak en kun je torens bouwen met Kapla. Vanzelfsprekend mag de jarige GRATIS naar binnen.

Kaarten reserveren voor je kinderfeestje?

Aanmelden kan door een mail te sturen naar kaartverkoop@tweetakt.nl. Vermeld in deze mail om hoeveel kinderen het gaat en op welke tijd je het fort wilt bezoeken. Dan reserveren wij de kaartjes op uw naam. U kunt de kaarten afrekenen bij de kassa op het fort, let op het festival is pin only.
We reserveren een tafel en zetten de gratis limonade klaar en hangen de ballonnen op! Mocht u zelf een verjaardagstaart willen meenemen dan kan dat. Andere eigen consumpties zijn niet toegestaan op het fort.

Tarieven dagkaarten fort: tot 4 jaar gratis, 4-18 jaar €5, vanaf 18 jaar €8.