Festival Tweetakt 2020
27 maart t/m 14 juni

Tweetakt zoekt horecavrijwilligers!

Zonder vrijwilligers kan Festival Tweetakt niet bestaan (echt waar!). Voor de komende editie van Festival Tweetakt zijn we op zoek naar onmisbare vrijwilligers die vol enthousiasme willen meewerken aan het festival. Op het moment zijn we vooral op zoek naar horecatijgers die tijdens 29 maart tot en met 14 april ons horecateam willen versterken.

Het horecateam zorgt ervoor dat de bezoekers genieten van het eten en drinken in de restaurantkas. Het team zet in de vroege uurtjes de koffie voor de allereerste bezoekers en doet aan het eind van de avond het licht op de Neude weer uit.

Als horecavrijwilliger weet je van aanpakken en ben je graag druk in de weer. Vanwege de verantwoordelijkheid en de late uurtjes is er een vrijwilligersvergoeding beschikbaar. Ervaring in de horeca is gewenst maar geen vereiste. 

Functie-eisen:
Р6 shifts beschikbaar tijdens de festivalperiode
– Servicegericht
– Flexibele en actieve werkhouding

Wij bieden:
– De mogelijkheid voorstellingen te bezoeken
– Een dynamische werkplek met leuke collega’s
– Koffie- en/of taptraining

Om te zorgen dat je klaar bent om straks op het festival het perfecte biertje te tappen en de lekkerste cappuccino kan maken is er de mogelijkheid om een cursus te volgen bij ons! Ben je nog geen 18 jaar, maar zou je willen zien hoe het in de Tweetakt festivalkeuken er aan toe gaat? Geef je dan op als enige echte Poffertjesbakker!  

Lijkt het je leuk om voor Tweetakt te werken? Stuur een mailtje naar vrijwilligers@tweetakt.nl of meld je aan op www.festivalroosters.nl/storm/app/aanmelden. Vermeld bij je aanmelding je relevante horecaervaring en geef aan dat je in het barteam of het poffertjesteam wilt.